ŠA ĆE SE SLOMITI KADA SAZNA TARINE MRAČNE TAJNE: Krila da ima ozbiljan poremećaj i da boluje od opasne bolesti još od DETINJSTVA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmračnije tajne Tare Simov isplivale su sada na videlo, zadrugarka je ovo skrivala godinama!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara se borila sa anoreksijom kao dete...

Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge 4", a sve zbog fizičkog nasrtaja na Miljanu Kulić i Nenada Aleksića Ša, nakon čega je demolirala objekte u rijalitiju.

Tarino ponašanje tokom čitave četvrte sezone "Zadruge" bilo je veoma čudno, ali mnogi se nisu iznenadili ni kada je pre nekoliko dana u rijalitiju pokušala da iseče vene. Jedna od njenih drugarica iz škole, otkriva da se Simovljeva i u detnjistvu ponašala čudno.

Foto: printscreen/facebook/tarasimovv
Borila se sa anoreksijom...

- Tara i ja smo išle zajedno u osnovnu školu, ona je bila godinu dana mlađa od mene, a kada je bila šesti ili sedmi razred bila je u vezi sa jednim skejterom, sada sve laže da on nije postojao. Stalno je tražila pažnju, svi smo joj bili najbolji drugari i drugarice, samo zato što joj je nešto trebalo od nas. Kasnije je ušla u vezu sa mojim najboljim drugom, stalno je jurila za mnom- rekla je Tarina nekadašnja drugarica, pa dodala:

- Rano je počela da izlazi po splavovima i borila se sa anoreksijom, bila je jako bolesna, ali to nikome nije htela da prizna, nego se samo busala kako je ona jako bogata jer njen tada igra fudbal za neki makedonski klub.

 

Iako je njen tata navodno bio bogat, prema rečima Tarine drugarice, u nekoliko situacija optuživali su je da krade.

Foto: printscreen/facebook/tarasimovv
Na ovoj slici ima samo 15 godina...

- Stalno su je zvali kleptomankom, ne želim da ulazim u razloge zašto, ali gde ima dima ima i vatre- zaključila je njena drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading