(VIDEO) MILJANA U SUZAMA SKUPLJA USPOMENE NA MAJKU! Kulićeva ne može da dođe k sebi od šoka koji je pretrpela!

Autor: Republika.rs

Zadruga

05.05.2021

15:25

Miljana Kulić ne može da se smiri nakon što joj je uništena uspomena na roditelje.

(VIDEO) MILJANA U SUZAMA SKUPLJA  USPOMENE NA MAJKU! Kulićeva ne može da dođe k sebi od šoka koji je pretrpela!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (6)

Loading
Zana

05.05.2021 16:09

Luda mahalusa vredja , pogrdno naziva druge ucesnice da su kurve , psihicki bolesnici...svojom poganom jezicinom Llomila , polivala , bacala tudje stvari u wc solju , bazen., udarala neke zadrugare ..i pritom imala zadovoljan sadisticki izraz . Nikada za tako nesto nije kaznjena. Privilegovana je u pogledu smestaja , hrane , prisustva za crnim stolom , ulazila i izlazila iz zadruge kad je htela, skupljala informacije iz spoljneg sveta koje zloupotrebljavala .. Uzvezdila se , pa umislila da moze sve sto pomisli. Tara jeste agresivna , ali , svaka joj cast za postupanje prema ludoj mahalusi pogane jezicine .

Odgovori 18 1
Milena

05.05.2021 18:41

@Zana - Nju produkcija i novinari uzvezde i ona misli da je bitna, stalno provocira, pominje da ima najveći honorar, a beda nije imala WC do pre 3 godine Sin je ne prepoznaje, majka staratelj, sve je jasno Naporna je više, bezobrazna, nevaspitana, nekulturna, nikoga se ne boji, pa ni Boga

Odgovori 17 1
Zana

05.05.2021 16:35

Frljana u nastupu svog bezobrazluka i ludila , upada kod Marka i Bore i ometa im emisiju. Iako zamoljena da izadje , ona bezobrazno , iritirajuci nastavlja po svome da prica , prica...kao to sto to rade ludaci. I , opet je niko ne kaznjava za bahatost. Frljana umislila da su ona i njena mama nezamenljive ( ha , ha , ha ) , pa da mogu da rade drugima sta hoce . Mahaluse, na kvadrat.

Odgovori 16 1
Marija

06.05.2021 09:45

@Zana - Sada je Miljani lako. Čim se Mariji nešto ne svidja zove sestru Milicu da interveniše za Miljanu.

Odgovori 11 1
Aleks

06.05.2021 10:00

Nekada je i Miljana ovako divljala i vršila nasilje nad drugima.

Odgovori 13 1
Zana

06.05.2021 22:45

Gledam priloge , i razmisljam : Miljana je zlo kakvo se ne radja. Ona verbalno vredja najgorim recnikom , izazove da suprotnu stranu reaguje agresivno , i , druga strana biva diskvalifikovana. Svaka radnja ima uzrok i posledicu. Nenormalno je da se kaznjava samo posledica , a ne i uzrok radnje ! Nekada je verbalno nasilje gore od fizickog. Nije uzalud izreka : " ubi me prejaka rec " Sada Miljana krivi Sa sto nije napustio rijaliti kada je Tara diskvalifikovana. Podmukli Miljanin komentar !!! Pa , zasto Miljana nije napustila rijaliti kada su joj izasli mama i sin iz zadruge , ili , nakon operacija roditelja , da im pomogne , da ih u kuci neguje? Ali , Miljana ima dvostruke arsine , a slatke joj i pare. ! Onaj ko navija da ova zena pobedi , ima iste mentalne probleme kao i ona. A jadno za rijaliti bi bilo kada bi ova zena , sa pokazanim ispadima , u rijalitiju i van njega, postala pobednik. Za razmisljanje : zasto ona nije staratelj svom sinu ?