IVANA UZIMA NENADU 50.000 EVRA: Ovo će nakon razvoda izgubiti ŠA!

Autor:

Zadruga

05.05.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić odlučila je da se razvede i da naplati sve ono što joj je priredio i dalje zakoniti suprug, Nenad Aleksić Ša.

RepublikaFoto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_
Sve će da mu naplati... Ša i Ivana

Ivana je odlučila da se ne oglašava tokom čitavog trajanja "Zadruge 4" u kojoj ju je Ša prevario sa Tarom Simov. A nakon što se oglasila sa Vladimirom Tomovićem kako bi demantovala da nije s njim u vezi, Ša je poludeo i počeo svakodnevno da je vređa.

Zbog ovoga je Ivana bila prinuđena da podnese zahtev za razvod braka, a iselila se i iz reperovog stana u kojem su godinama živeli.

Međutim, ono što će Nenada još više razbesneti jeste činjenica da po zakonu Ivana može da mu uzme pola zarade u "Zadruzi":

- Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice- rekao je neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dobija pola njegovog honorara... Ivana i Nenad

- U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati... Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca u Zadruzi, odnosno 50.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Alek

05.05.2021 11:54

Da uzme sve što joj po Zakonu pripada.

Odgovori 13 0
Ila

05.05.2021 13:41

Puna podrška za Ivanu. Posle svega, oguli ga kao bananu. ne zaslužuje te. On je kao i aTra težak psiho.... Nastavi dalje, ponosno izdignute glave. Ništa nisi izgubila, već si na velikom dobitku dostojanstva, idr.idr. Samo naped....

Odgovori 11 0