(VIDEO) OVO JE MOJE NAJGORE UČEŠĆE, ISPALA SAM ŽRTVA: Sanja Stanković otvorila dušu o BIVŠOJ DEVOJCI ali i O NJEMU!

Autor:

Zadruga

03.05.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković iskreno o svom učešću u "Zadruzi"

Foto: printscreen/RTVPink
Sanja Stanković u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem...

Sanja Stanković razgovarala je noćas sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, komentarišući brutalan sukob sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom.

- Ovo je moje najgore učešće do sada, mnogo sam grešaka napravila, plašim se i da izađem napolje. Plašim se osude mojih prijatelja i okoline, naročito zbog ovoga sa Matorom. Nisam ni očekivala da ću u njenim očima ispasti baš kao i njene bivše devojke. I sad mi je prokomentarisala "Nisam ni očekivala da će mene zvati na intervju". Kao da sam ja ispala žrtva. Ne znam zašto udara u moje najbolnije tačke - počela je Sanja kroz suze.

Foto: printscreen/RTVPink
Sanja Stanković o bivšoj devojci...

- Ja sam njoj samo rekla da je ološ i psihopata, ništa više. Ona mene sedam meseci vređa. Ja sam sedam meseci trpela, a sada sam pukla. Kad pljujem po njoj, pljujem po sebi, jer je ona bila moj izbor. Moji drugari su bili zgroženi. Ovde više gotive Matoru nego mene. Odvratno je i ružno da pljuješ po nekome sa kim si delio sve, kog si voleo. Ja nikad nisam skočila prva da je uvredim, ona je vređala i Anđela i mene, pa Filipa i mene. Naša svađa je eskalirala kada je Filip hteo da postavi za potrčke Jovanu i mene. Filip se, kao, kaje što je bio sa mnom. Prvo nas je razdvojio, a onda je kao želeo da nas spoji. Posle toga se naljutila na mene. Što se Cara tiče, mislim da je on opsednut Minom. Mina i ja ćemo završiti na sudu, ali ko god se oseća loše... Devojka se tada raspadala i ljudski je zagrliti nekoga kome je teško, ja sam bila tu i zagrlila je, nisam znala tada o čemu se radi. Matora je sad ispala ista ili gora od Cara. Ona više ne može da smisli Filipa, sad kad je Anđelo otišao, on joj je rak-rana. Čak mi je ljubomorisala i zbog Đeksona koji mi je dobacio nešto. A ja njoj nisam zamerila njen poljubac sa Sandrom Rešić, i da mi je zasmetalo, nisam imala prava da zamerim bilo šta. Sandra me je više iznenadila što je pristala na sve to. Matora je njoj gurnula jezik do grla, a Sandra je uzvratila. Nikada nisam primetila nešto između njih dve, nikakve varnice, ali sam videla češkanje i to. Možda ne želim da gledam tim očima da postoji nešto između njih dve, jer su mi uvek bile drugarice. Da je drugačije, samo bih se naljutila što mi niko ništa nije rekao, Sandra je uvek bila tu da mi da neki savez dobar, nju sam zgotivila od samog početka - nastavila je Sanja.

Ona se, potom, osvrnula i na temu Nenada Aleksića Ša i njegovog razvoda od supruge.

Foto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_
Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić...

- Moje mišljenje je da Vlada i Ivana nisu u vezi, Ša i Ivana ne mogu biti isto, jer je on napravio goru stvar, ovde će se i razvesti. Počeo je da se pere nakon te informacije za Vladu. On pljuje sad po Ivani, a gde je ona Ivana od pre par meseci? Ša je postao nenormalan, on je Taru danas napu*io zato što je sela pored mene. Tara je, u suštini, klinka, meni taj njihov odnos nije normalan - završila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading