(VIDEO) JOSIF PANČIĆ FUDBALER KOJI IGRA U ČELZIJU: Maja Marinković se ponovo IZBLAMIRALA!

Autor:

Zadruga

03.05.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ponovo na stubu srama!

Foto: youtube.com/printscreen
Zajedno u krevetu... Maja Marinković i Marko Janjušević

Učesnica "Zadruge" Maja Marinković je pre nekoliko dana postala glavna tema na društvenim mrežama, a nakon što je za glumca Mimu Karadžića rekla da je glumica.

Ovaj blam je i sam glumac podelio na svom profilu, a sada ju je njen dečko Janjuš ispitivao ko je Josif Pančić.

Svemu je prethodilo pominjanje Pančićeve omorike, a što Maja nije znala šta je. Janjuš ju je ubeđivao je Josif Pančić "naš fudbaler koji igra u Čelsiju".

Foto: youtube.com/printscreen
Janjuš je ponovo sprdao...

- Kada je došao u Srbiju, popeo se na Pančićev vrh na Kopaoniku i pao s omorike- rečeno je u jednom trenutku.

Iako Maja u početku nije sumnjala da je Pančić fudbaler, posumnjala je "da je sprda da je glupa i da treba da poveruje".

Inače, Josif Pančić bio srpski lekar, botaničar i prvi predsednik Srpske kraljevske akademije. Otkrio je novu vrstu četinara koja je po njemu nazvana Pančićeva omorika, a po njemu je nazvan i najviši vrh Kopaonika (Pančićev vrh). Botanička bašta u Beogradu je takođe bila njegova ideja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

03.05.2021 08:18

Boze , koliko je ova devojka glupa , koliko neobrazovana ? Prepoznatljiva po uradjenim estetskim zahvatima na svom telu i po sexu , sa razlicitim partnerima , u rijalitijima . I , takva je jos u medijima.????? Uzas ! Uzas! Uzas ! Quo vadis rijaliti ?