(VIDEO) BOLNA ISPOVEST: Zadrugarka progovorila o traumama iz braka!

Autor: Republika.rs

Zadruga

01.05.2021

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su se za crnim stolom u "Zadruzi" pokrenule razne škakljive teme, a jedna od njih je bila i bolna za zadrugarku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugarka se uznemirila zbog priče o njenom braku

Naime, Brendon nije štedeo reči kada je komentarisao, te je Draganu posebno pogodilo pominjanje njenog braka.

Zadrugarka je uspeo da je dirne  u bolnu tačku o kojoj je voli puno da priča, te se sada obrušila na njega upravo jer je on ponovo pokrenuo tu priču.

-Ja ću samo dodati da sam ono što jesam, svideo se nekom moj fizički izgled ili ne. Tetoviram se, jer to volim, mene linčujete zbog toga. Brendone, imaš prava da me vređaš na kontu kog fizičkog izgleda, možeš da izmišljaš, ali si znao gde da me udariš. U pravu si, imam traume iz detinjstva, verovatno i iz braka, ali ti nisi psihijatar - ubacila se Dragana i obratila Brendonu.

 

a ću samo dodati da sam ono što jesam, svideo se nekom moj fizički izgled ili ne. Tetoviram se, jer to volim, mene linčujete zbog toga. Brendone, imaš prava da me vređaš na kontu kog fizičkog izgleda, možeš da izmišljaš, ali si znao gde da me udariš. U pravu si, imam traume iz braka, ali ti nisi psihijatar - ubacila se Dragana i obratila Brendonu.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading