RODITELJI SE ODREKLI JANJUŠA: Ne želimo Maju u kući, a ni njeno DETE!

Autor:

Zadruga

01.05.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš postao je stalni igrač rijaliti programa "Zadruga", a nakon nekoliko sezona u kojima je učesnik, uspeo je i da se razvede od supruge Ene.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/mali_janjus
Njegovi roditelji će ga se odreći ako je ne ostavi... Maja i Janjuš

Posle svega toga, Markovi roditelji prolaze kroz pravu agoniju, posebno sada kada se on pomirio s Majom. Osim pomirenja, Maja i Janjuš paralelno prikazuju tuče i svađe, pa je Markovim roditeljima veoma teško, zbog čega su odlučili da sa sinom prekinu svaki kontakt što otkriva izvor blizak njima:

- To su normalni ljudi, domaćini i ne mogu da veruju u šta im se sin upleo. Zgroženi su onim što cela nacija gleda, sramota ih je na ulicu da izađu. Mi smo sigurni da mu je Maja nešto bajala i vračala, čim je zbog nje rasturio porodicu. Oni nikada neće prežaliti što se razveo od Ene, jako je vole, a za unuku Krunu su mnogo vezani. Oni su ostali u kontaktu sa Enom i ne žele da prihvate nikakvu snajku, a kamoli Maju. Oni će ga se odreći ako ostane s njom. Nema šanse da im Maja ikada uđe u kuću, sve i da rodi dete, neće ga prihvatiti. Janjuš dobro zna njihov stav po pitanju Maje, ali očigledno je to njegovo ludilo jače - kaže komšija Markovih roditelja iz Prijepolja za Svet i dodaje. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađaju se i mire iz minuta u minut...

- Šokirani su kako je mogao da oprosti nakon što je na njegove oči spavala sa onim Čorbom. Ma ljudi su očajni, gledaju kako im sina uništava i psihički i fizički, a on kao da je ostao bez pameti- zaključuje on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andreja

01.05.2021 10:36

I ja bih se odrekao takvog nemoralnog sina. Ćerku Krunu potpuno zaboravio. Gad.

Odgovori 11 0