USKRS DONEO VELIKO IZNENAĐENJE ! Pala pomirenja, pa i VERIDBA u Beloj kući!

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari obeležavaju Vaskrs na velelepnom imanju, a mi vam otkrivamo sve detalje proslave i nepredviđenih iznenađenja.

Foto: e-stock
Miksi i Kristijan se tucali jajima

Pravoslavni Vaskrs obeležava se i u Beloj kući, a zadrugari su odmerili snage u tucanju jajima.

Kralj asfalta Kristijan Golubović našao se u klinču sa seksi začicama Majom Marinković, Aleksandrom Nikolić i Kristinom Spalević, ali ga je na kraju, kao što radi i inače u rijalitiju, opasnica Kristina sebi privukla i u finišu mu jaja stukla.

Ljute suparnice Aleks i Maja su se zatim prebacile u svoj četverac. Namrgođeni Janjuš, nasmejani Čorba, te njih dve zečice, koje nasumično menjaju mesta, čas pokraj jednog, čas pored drugog zadrugara, zauzeli su pozicije tako da se više i nije znalo ko se s kim tuca. U svakom slučaju, kad je pod prstima počelo da puca, nisu ostale ni ljuske od jaja.

 

Foto: E-Stock

Čorba i njegovi začini

Zadrugar Milan Janković pokazao se kao veoma iskusan kuvar, jer je u više situacija upotrebio svoje ljubavne začine da bi zapržio čorbu zadrugarki koja bi se nameračila na njega. Imao je dosta ljubavnih uspeha do sada, a ništa drugačije nije ni njegovo praznično izdanje u kom je okružen samo najseksepilnijim cimerkama. Pored Paule i Maje, on se ne odvaja ni od svoje trenutne devojke Teodore Bilanović.

 

 

Foto: E-Stock

Car u leglu zečica

Iako je već proslavio katolički Vaskrs pre mesec dana, Filip Car je rešio da ispoštuje i pravoslavni. On se carski baškario u leglu zečica Sanje Stanković i Milice Kemez, kojoj je Bora dopustio da se i s njima potuca jajima.

 

 

Foto: e-stock

Misica ulovila zeca

Da nije nimalo naivna, pokazala je i misica Jovana Ljubisavljević, koja je ulovila svog zeca Stefana Karića i vukla ga na povocu od kravate. Ovaj seksi par nije samo lupao jaja, već je pozirao u veoma izazovnom i provokativnom izdanju, gde je Jovana prilično dominirala nad partnerom, kome je raskopčala košulju i držala ga čvrsto za kravatu da joj ne pobegne.

 

 

Foto: e-stock

Ukrstili se na Vaskrs

Mina Vrbaški na pravoslavni Vaskrs okupila je oko sebe Hrvate Frana, Paulu i Filipa Cara, koji proslavljaju katolički Vaskrs. Osim poštovanja, koje su joj ukazali za pravoslavni praznik, bivši partneri Paula i Fran ukrstili su se s takođe jednim od bivših parova u "Zadruzi" Minom i Carom.

 

 

Foto: E-Stock

Janjuše, i da nećeš, moraš!

Marko Janjušević ni na najveći praznik nije imao mira od Maje. Ona mu se neumorno umiljavala i nije ga ispuštala iz ruku dok na kraju, kao i obično, nije popustio i uzvratio joj sočnim poljupcima.

 

 

Foto: E-Stock

U ljubavi svi su grešni

Možda niko nije slutio da će Milica Kemez i Bora Santana potrajati kao par, ali njih dvoje su pokazali da je njihova ljubav jača od svih prevara. Svesni da su svi u ljubavi grešni, oni su zajedno, zadovoljni i srećni, dočekali najveći hrišćanski praznik.

 

 

Foto: e-stock

I Miksi se dovatila Kikijevih jaja

Miljani Kulić, koja Vaskrs dočekuje zabrinuta za zdravlje roditelja, malo radosti uneo je njen veliki prijatelj Kristijan Golubović, na kog se sve vreme u ovoj sezoni najviše i oslanja. Kiki je sa Miksi podelio jaja i nije se ljutio što ga je ona pobedila u tucanju.

 

 

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Srpski telegraf kumovao veridbi

Nenad Aleksić Ša, koji zbog još uvek zakonite supruge Ivane često zapada u nervna rastrojstva, rešio je da tome stane na kraj tako što će, iako i dalje oženjen, zaprositi svoju rijaliti-devojku Taru Simov. Srpski telegraf ga je zbog toga obradovao vereničkim prstenom, s kojim je klekao pred ljubavnicu i uživo u programu je zaprosio. Tara je šokirana tim prizorom vrisnula od uzbuđenja i izgovorila da, nakon čega su nazdravili uz naše vino.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

02.05.2021 10:57

Veridba švalera je nevažeća. Pink promoviše neverstvo i rasturanje brakova.