VUK MOB PRIZNAO ZBOG ČEGA JE TARI POSLAO PORUKU, PA OPLEO PO ŠA: Smeće jedno, ja nikada ne bih izdao ženu koju volim VIŠE OD ŽIVOTA!

Autor:

Zadruga

30.04.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Vuk Mob poslao je poruku Tari Simov da se skloni od Ša, a to je podiglo veliku prašinu. Ša je kada je ovo čuo psovao Vuka, i svađao se s Tarom. S obzirom na to da Nenad ne može da prestane da govori o Mobu, popularni reper je sada odlučio da se oglasi.

RepublikaFoto: instagram.com
Ša i Mob zaratili žestoko...

Ovoga puta, Vuk je imao poruku za Ša, a objasnio je i svoje razloge zbog kojih je poslao poruku Simovljevoj:

- Nije neka tajna da se već dva dana od žurke konstantno priča o meni u negativnom kontekstu u Beloj kući i verujte mi, ne dotiče me ni jedan posto. Ovaj jazavac tobogan-boy Ša koji je zahtevao da se kaznim zbog iznošenja svog mišljenja će kada izađe shvatiti jedno: Mene mogu kazniti nedeljnim, mesečnim, godišnjim honorarom, ali ja nikada neću izgubiti obraz, neću izdati ženu koju volim više od života i nikada, ali nikada mi pare neće predstavljati prioritet u životu. I nikada ne bih pretio svojoj ženi policijom i zatvorom da mi ne bi uzela pare s računa, smeće jeftino. A razlog moje agresije prema "laganom" je taj što je on sa Tarom pravio priču između mene i Paule, da bi svoja govna sakrio pod tepih misleći da to tako može. Ali karma je čudo!

Foto: instagram.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

01.05.2021 13:37

Vuk laže. Zašto je raskidao više puta sa sadašnjom verenicom?