(VIDEO) JA SAM RASKANTAO SVE, DOKAZAO SAM DA ME ZABOLE ZA IVANU: Ša otkrio da je srećan što se razvodi od supruge i da ne želi da je vidi!

Autor:

Zadruga

30.04.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša šokirao naciju novom izjavom!

RepublikaFoto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_
Ivana Aleksić i Ša..

Naredni video-prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je trenutak kada je Nenad Aleksić Ša dobio papire za razvod braka od svoje supruge Ivane. Tara Simov je prvi put videla njegovu reakciju, kako je u tom trenutku spavala.

Iskreno, unervozio se tokom čitanja pisma. Vidim da je bio uznemiren, da nije očekivao. Ja sam rekla Nenadu za Vladimira, kakav god je, da neće sigurno trošiti njegov novac. On to u životu ne bi radio. Baš je bio jako uznemiren, i tokom čitanja i posle, nije znao šta da radi, vidno uznemiren i iznervira - rekla je Nataša Radan.

Ja gledam iz drugog aspekta ovo, mislim ono što mislim. Ja svaki njegov pokret znam. Ovo kad uradi da je lagan (protrlja ruku), to je za njega šok. Niko ga nije pitao kako se oseća, on priča da je lagan. Drugo, kako ne može da očekuje razvod, kada već tri dana traži da se razvede ovde, da dođe njegov advokat - pričala je Tara.

Budeš li nastavila da me d*kaš da volim Ivanu, oteraću te u k*rac. Ja sam dokazao da me boli k*rac za Ivanu, pun mi je k*rac da mi to priča... Ja sam zbog ove žene razj*bao sve, šta joj nije jasno? - pitao je Ša.

Kaznite me honorarom, ja napuštam emisiju - rekla je Tara i napustila Belu kuću.

Pun mi je k*rac Tarinog prenemaganja, očigledno se nešto krije iza toga. Ja nisam uznemiren, ja sam srećan što se razvodim od Ivane, ja sam tražio od advokata da je ne vidim. Najviše me samo brinu pare, da mi neko ne uzme ono što sam krvavo zaradio. Neko ko je k*rac doneo u taj brak... Nego neću da lajem... - besneo je Ša.

Ti si je predstavio kao sveticu. Onda je Tara čista kao sunce. Nije ona rasturila brak, govoriš da je Ivana sa tobom samo zbog para - govorio je Lepi Mića.

Nisam rekao da je zbog para. Ali jesam lagao da je čista kao sunce. Pop*šam vam se na terorije. Ja sam lično insistirao da se razvedem. Ne želim da budem u braku sa Ivanom, ne zanima me! Kad je kraj, to je kraj - nastavio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

30.04.2021 17:44

Nisi ti nju ostavio, nego je ona tebe šutnula i to sa punim pravom. Šta si ti to pa radio, bedniče! Žena pola dana rmbači u salonu, dok ti glumiš umetnika! Da si toliko čuven i uspešan, ne bi već drugi put ulazio u Zadrugu. Neviđeni bednik i zaslužio je Taru. Neće Ivana da mu uzme novac, nego će ga Tara (ostala bez dinara honorara) voleti do poslednjeg Evra!

Odgovori 12 0
Neđa

01.05.2021 11:12

Ivana izdržavala Šarova a sada će on izdržavati švalerku Taru kurvu staru.

SvetlanaP

14.05.2021 05:22

Bedo ljudska, Ivana neka slavi dan kada te se otarasila! Dobio si i tek ces dobiti ono sto si zasluzio, ulicaru pripada ulicarka.