GOLUBOVIĆ SKOVAO PAKLENI PLAN! Kristina i ja pljačkamo banku: Njoj ide 10, meni 30 odsto plena

Autor: G.D.

Zadruga

30.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti si rođena za kriminalca, podsećaš me na Gocu Božinovsku iz mladosti, ali ne loži se da sam ja tvoj Šijan, stavio je zadrugar do znanja svojoj rijaliti-devojci

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Kristijan Golubović osmislio je paklani plan za njega i Kristinu Spalević. Naime, žestoki momak je oduševljen energijom koju pevačica u njegovoj blizini emituje i poručio da je razmena nežnosti za njih banalna stvar, već da će takav seksualni naboj i filmski spoj njih dvoje iskoristiti da idu u pljačku banke, što će im obezbediti uživanje u luksuznom životu.

On je, kao po običaju, proveo jutro s pevačicom, sedeli su sami u pabu "Prijatelji", gde su obavljali doručak, koji je on ranije pripremio za njih dvoje. Kristijan je opčinjeno gledao u Kristinu dok su doručkovali i obavljali neobavezne razgovore. U jednom trenutku Kristina je zaigrala za Golubovića, a onda se on našalio.

Kristijan: Slušaj ti, upropastila si pab, ali nećeš jedan život i jedan brak, je l' ti jasno? Ako si očarana sa mnom, zovi odžačara, budaletino. Ja sam samo pijan opasan.

Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović

Kristina: Ti si upropastio moju mladost.

Kristijan: Slušaj ti, ko mene upozna kao druga, posle mene trava ne raste.

Onda je Kristina počela da igra i vrcka po pabu, a Kiki je bio oduševljen.

Kristijan: Ajde, igraj. Pa isti si degenerik kao ja, zato se i kapiramo. Tvoj tata Spale će da se obesi o prvo drvo. Oni misle da ćemo mi da se poje*emo, a mi ćemo da opljačkamo neku banku! Ti ćeš dobiti 10, ja 30! Ista si Goca Božinovska, samo moraš da znaš, ja nisam tvoj Šijan. Ne igraj tako, nisi na kastingu za pornić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Ona je nastavila da vrcka samo za njegove oči, svesna da ga opasno loži bez obzira na to što joj nije po volji što je oženjen.

Kristijan: Koja si ti budala. Sevnule su ti crne gaćice. Božinovska, kaži mi, koliko košta tvoja koreografija.

Kristina živi u stanu Stanije Dobrojević

Kristina Spalević živi u nekadašnjem stanu Stanije Dobrojević u Novom Sadu. Na Instagram profilu učesnice rijalitija mogu se primetiti selfi fotografije na kojima pozira ispred ogledala u stanu koji je svima nama odavno poznat. Stan na ovim objavama izgleda identično kao Stanijin u Novom Sadu, a čak im je i ista lokacija. Jedini detalj koji se razlikuje na slikama jeste sat iznad šanka u kuhinji, dok kompletna bela kuhinja, kao i barske stolice i ogledalo, stoje na svom mestu.

Stanija Dobrojević kratko je potvrdila da je u pitanju njen nekadašnji stan.

- Jeste - rekla je starleta, ništa dalje ne komentarišući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neđa

01.05.2021 11:15

A meni 50%. Samo da vam pošaljem broj tekućeg računa.