(VIDEO) TARA POKAZALA IVANI SREDNJI PRST, ŠA SE RASPITIVAO ZA PODELU IMOVINE: Simovljeva otkrila kako će reper i njegova žena da se razvedu!

Autor:

Zadruga

28.04.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša ozbiljno je zabrinut za podelu imovine koja sledi kada se bude razvodio od supruge Ivane po izlasku iz "Zadruge", ali to ga nije sprečilo da se sa svojom ljubavnicom Tarom Simov ruga, i dalje, zakonitoj supruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša zabrinut za imovinu...

Njih dvoje su, najpre, sinoć razgovarali o podeli imovine koju su Ivana i Ša stekli tokom sedam godina braka. U ovoj diskusiji, Tara je bila poznavalac zakona, pa je svom dečku otkrila da će sve što je stekao u braku sa Ivanom deliti na pola:

- Sve što si stekao za tih sedam godina se deli na pola po zakonu - govorila je Tara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Razgovarali o podeli imovine Ivane i repera... Tara, Sandra i Ša

- Šta je kupljeno i stečeno... Šta ako sam dobio poklon od majke, ništa... - pričao je Ša.

Nakon ovog razgovora, par se provodio na žurki tokom koje je Simovljeva posvećivala pesme Ivani i pokazivala u kameru srednji prst dok se obraćala, i dalje, zakonitoj supruzi svog dečka.

Tara je odjednom otrčala na podijum dok je trajala pesma "Ivana", posvećena njegovoj supruzi Ivani Aleksić i počela da đuska kao nikad do sada.

- Da te volim Ivana! Pa provokacija je - pevala je Tara na sav glas.

Njoj se pritom pridružio i reper, koji je zaigrao čak i kolo uz ovu numeru. Da li je ovo samo jedan gest ruganja, procenite sami.

- Trebali smo od starta - prokomentarisao je Ša.

Nešto kasnije, Tara Simov upitala je tokom žurke Nenada Aleksića Ša, krišom da li je njegova supruga Ivana Aleksić plava, te je iskoristila priliku da joj pokaže srednji prst i direktno joj se numerom obrati.

Tara je sve vremke igrala uz pesmu, pokazivajući srednji prst direktno u kameru.

- Plava, zar je važno što je plava? Kad svaki pramen moje crne kose, postaće je nespokoj moj! - pevala je Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading