KRISTIJAN SE JAVNO OBRATIO SUPRUZI NAKON ŠTO JE NAPUSTILA NJIHOV STAN SA DETETOM: Želim vam sve najbolje!

Autor:

Zadruga

24.04.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratio se javno supruzi i šokirao!

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović se obratio supruzi!

Kristijan Golubović nedavno se poljubio sa Kristinom Spalević pred kamerama, a njihov odnos nakon toga danima intrigira gledaoce, ali i ukućane.

U toku Igra istine Sanja Stanković je postavila pitanje Kristijanu.

- Znamo da ti je žena zamerila na odnosu sa Aleks i sa mnom, šta misliš kako je onda reagovala sa Kristinom? - glasilo je pitanje.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić

- Pa poludela bi, znate ona je sa druge planete kod nje se ni ne psuje a kamoli nešto drugo. Ja Ivanu obožavam, ovo mi je zadnji brak i zadnja ljubav u životu. Ne bih ja eksperimentisao sa devojkom od 23 godina, iako sam ranije to radio. Ja znam da ona ima napad ne ljubomore, nego stida jer neće moći da izađe na ulicu. Ona mora da zna da je ovo show, i izvini molim te i volim te. Ja nisam kao Ša i Tara i Janjuš i Maja. Ja vam želim sve najbolje, ali kada vidim kako se ponašate ja vidim da ste vi rasturili mirnu luku zarad afere - ispričao je Kristijan.

Kako su Kristijanove i Ivanine komšije nedavno otkrile, Golubovićeva supruga se navodno iselila iz njihovog stana.

- Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa ćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dete sada ima pet godina i vrlo je svesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila ćerku u obližnji park - rekao je komšija Golubovića iz Kraljeva, koji Ivanu poznaje od malena, a prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading