(VIDEO) SANJA ISPUNILA ŽELJU MATOROJ! Rođendansko slavlje krunisano emotivnim činom!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.04.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora danas proslavlja rođendan, te je ceo dan u znaku njenog slavlja. Ipak, najemotivniji trenutak podelila je sa Sanjom Stanković.

Foto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora i Sanja

Zadrugari su se od jutros provodili u "Dubiozi", a slavljenica nije skidala osmeh s lica posebno jer je pored nje bila Sanja, sa kojom je na korak do pomirenja.

U jednom trenutku, kao kruna ovog slavlja Jovana Tomić je u dvorištu puštala balone, ali je želela da joj društvo u tome pravi Stankovićeva, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila.

Matora je pozvala Sanju da joj priđe, ona je došla, a potom su se prisno zagrlile, uhvatile balone sa brojevima 3 i 1, što simbolizuje njen 31. rođendan, i pustili ih s osmehom na licu.

Podsetimo, Sanja je i sinoć bila ta koja je u ponoć iznenadila svoju bivšu dragu kada joj je unela tortu koju su joj zadrugari pripremili i prva je bila ta koja joj je čestitala ovaj poseban dan.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

24.04.2021 05:22

Od ove Matore i Sanje, ne znam koja je odvratnija. Kad ovaj trol ustane i krene da peni, ja menjam kanal. A Sanja posto joj nije uspela ni jedna kombinacija sa muskarcima u Ludarijumu, vratila se trolu. Kad joj potrosi sav novac, opet ce da je sutne, pa opet u Ludarijum. Ovo je tako prozaicno i jadno i dosadno... da vise Ludarijum ne moze da se gleda ni 10 minuta.