KRISTIJANOVA ŽENA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Golubović ostaje bez ćerke!

Autor:

Zadruga

23.04.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović će ovoga puta zaista ostati bez porodice s obzirom na to da je njegovo zbližavanje sa Kristinom Spalević do te mere iziritralo njegovu suprugu Ivanu, da je odlučila da angažuje advokata.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen
Obratila se nadležnoj službi... Ivana i Kristijan

Ivana je, naime, odlučila da Kristijanu oduzme starateljstvo nad ćerkom Verom i želi da se vodi kao samohrani roditelj.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Neće više da mu toleriše...

- Ona je sa advokatom napisala molbu Centru za socijalni rad i navela kako Kristijan nije podoban da bude otac, kako ne učestvuje u odrastanju ćerke i da je za dete opasno da bude u njegovoj blizini. Pre njegovog ulaska u rijaliti, Ivana mu je rekla da mu je jendom oprostila bliskost sa drugom ženom, misleći na Staniju, ali drugi put neće. Do skoro je poštovao njihov dogovor, međutim kada je čuo da brani njegovoj porodici da viđa malu veru, naljutio s ena nju i moguće je da ovo sa Kristinom radi namerno, ne zbog emocija, njega ne vode nagoni, ume on i te kako da se kontroliše. poludeće kad čuje šta mu Ivana radi iza leđa i neće joj dozvoliti da mu oduzme dete- kaže izvor blizak porodici  za "Svet". 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prešao granice sa Kristinom... Spalevićeva i Golubović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading