EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU.RS! Aleksandrin prijatelj sve o odnosu sa JANJUŠEM: ONA SAD IGRA RIJALITI, A EVO KOGA OČEKUJE TUŽBA!

Autor: Vanja Pejić

Zadruga

23.04.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandrin bliski prijatelj po prvi put sve otkrio!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

Nakon gotovo svakodnevnih skandala između Maje Marinković, Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića, koji su poprilično uzburkali javnost, za Republiku.rs oglasio se i Aleksandrin najbolji prijatelj.

Naime, porodica učesnice zajedno sa advokatima, otišla je do produkcije kako bi raspravila pojedine stavke iz ugovora Nikolićeve, a taj snimak osvanuo je i na društvenim mrežama.

Na pitanje šta se desilo tada u produkciji, njen prijatelj Stanko otkrio nam je:

- Nisu hteli da daju nikakvu informaciju, tu su se angažovali advokati koji rade sve dalje što treba. Sestra je zvala sutradan istu devojku iz produkcije koja je pitala da li se razgovor snima, a potom nije htela da da informaciju- istakao je dodavši:

Stanko: Niko neće da da niti jednu informaciju, iako znaju da su ljudski ujedi mnogo gori nego da te životinja ujede

- Niko nije išao da se Maja diskvalifikuje, nego da vidimo po Aleksandrinom ugovoru koji ne postoji nigde kod njih, po kom osnovu može Maja Marinković da se tuži.

Na pitanje da li su dobili od produkcije traženu kopiju ugovora Nikolićeve, rekao je:

- To je sve na timu advokata, mislim da su dobili sve. 

Posle brutalne tuče Maje i Aleksandre u Beloj kući, a nakon čega su obe zadobile povrede na koži, Aleksandrin prijatelj osudio je to što ukućanka odmah nije dobila pregled kod lekara.

Foto: youtube.com/printscreen
Tuča Maje Marinković i Aleksandre Nikolić...

- Niko neće da da niti jednu informaciju, iako znaju da su ljudski ujedi mnogo gori nego da te životinja ujede- rekao je Stanko, pa dodao:

- Mislim da se produkcija ne bi zezala sa takvim stvarima, pretpostavljamo da je odvedena kod lekara, taj dan je nije bilo nigde, ali očigledno kao da ne priča niko o tome. Da li oni igraju neki rijaliti napolju da bi se porodica nervirala i svi ostali, ne znam da vam kažem.

Na pitanje da li je Aleksandrina porodica kontaktirala Majinog oca, Takija rekao je:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Zvala ga je Jelena, sestra Aleksandrina, predstavila se ko je, posle cele te situacije, gde je on rekao da mu je telefon prazan i da će je nazvati kada ga dopuni, međutim nikada devojku nije okrenuo.

Stanko je otkrio da je upoznao Maju već ranije i da ne zna šta se dešava sa njom. 

Stanko: Prišao joj je na taj način u "Zadruzi", muvao ju je i onda su se kod nje javile simpatije. To što je on Aleksandri uradio to je bila njegova igra da bi Maju izluđivao. Kao da ga Maja drži u šaci, pa zato trpi sve od nje

- Ja Maju znam u zadnjih par godina preko moje drugarice, znam je kao normalnu devojku i pre dve godine smo se slučajno sreli na splavu nekom, lepo smo se ispričali, bila je normalna. Ne znam šta se toj devojci dešava- istakao je.

Kada smo ga pitali da prokomentariše Janjuša i njegov odnos sa Aleksandrom, odgovorio je:

- Imamo zajedničog prijatelja, viđamo se po rođendanima i slavama, ali nikada ništa nije bilo između Aleksandre i njega- kaže Stanko pa ističe:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević i Aleksandra Nikolić

- Prišao joj je na taj način u "Zadruzi", muvao ju je i onda su se kod nje javile simpatije. To što je on Aleksandri uradio to je bila njegova igra da bi Maju izluđivao. Kao da ga Maja drži u šaci, pa zato trpi sve od nje.

Stanko se osvrnuo na odnos Maje i Aleksandre u prethodnoj sezoni, te istakao šta misli o Marinkovićevoj.

- Devojka je bila dobra sa njom. Pozdravio sam Maju i u čestitci za rođendan prošle sezone, bile su okej. Ona je toliko posesevna, da bi i na nekog mjuškarca bila ljubomorna što je pored Janjuša- poručio je.

Stanko: Sad Aleksandra igra igru kao što je krenulo sa Filipom Carom, provalila je rijaliti

Aleksandrin bliski prijatelj rekao je da se može očekivati da njegova prijateljica oprosti Maji nakon svega. 

 - Devojka je ćutala i trpela psihičku i fizičku torturu. Ona ni ne zna da se svađa, oprostiće svakom pa čak i Maji, jer je takav čovek.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

Na pitanje kako komentariše Aleksadrino ponašanje, rekao je:

- Izdržaće sto posto. Sad Aleksandra igra igru kao što je krenulo sa Filipom Carom, provalila je rijaliti. 

Za kraj razgovora otkrio je koga će sve sačekati tužba kada napusti rijaliti.

- Na ovom neće ostati, krivične prijave se podnose, to je na advokatima. Tužiće se Maja za sve što može, kao i Đedović i Janjuš- završio je Stanko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading