OSTALI SAMO GOLI ZIDOVI: Ivana se iselila iz Nenadovog stana, A EVO GDE JE OTIŠLA!

Autor:

Zadruga

23.04.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić i dalje je zvanična supruga Nenada Aleksića Ša, ali je odlučila da napusti stan u kojem su zajedno živeli i ponese sve ono što je ona kupila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Aleksić i Nenad Aleksić Ša

Ona se preselila u drugi stan na Novom Beogradu koji je iznajmila, a koji je u blizini njenog salona, prenosi Svet.

Kako se dalje navodi, Ivana je odlučila da se što pre razvede od Ša, i ne želi sa njim da se sretne ni na sudu:

- U roku od mesec dana treba da se preseli, a što se tiče brakorazvodne parnice i podele imovine, njen stav je da njega ne želi ni na sudu da sretne. Od one kafe koju Ša najavljuje po izlasku iz rijalitija ništa neće biti, a sačekaće ga i prazan stan, pošto iznosi sve što je sama kupila. Sad nek oprema stan s Tarom - kaže bliska drugarica Ivane Aleksić i dodaje:

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov
Pakuje se... Ivana Aleksić

- Od Ša je digla ruke onog momenta kada je pokazao emocije prema Tari, ali sada su je razočarali i njegovi roditelji, ma kompletna porodica. Svi su prekinuli kontakt s njom, iako ona ni za šta nije kriva. Ivana njih nikada nije krivila zbog Nenadovog ponašanja i ostala je s njima u kontaktu, međutim, oni su promenili ploču i izbrisali je. Uz nju je sada samo Vlada, oni su drugari i u ovom cirkusu, znači joj njegova velika podrška. Branio je kako u rijalitiju tako i sada kada je diskvalifikovan. Zato ga Ivana naziva svojim najvećim zaštitnikom. Ona nikada ne bi radila takve stvari mužu iz inata, jednostavno, zahvalna je Vladimriu što je ostao uz nju kada su joj najbliži okrenuli leđa.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_, E-Stock
Samo joj je on sada podrška... Ivana i Vladimir Tomović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mladen

23.04.2021 12:55

Oni se nikada nisu sreli. Nemojte ih spajati.

Odgovori 13 0
Zana

24.04.2021 05:08

Sta se cudi za ponasanje njegovih roditelja prema njoj ? Pa ," iver nikada nije pao daleko od klade " . Tj . kakvi roditelji , takav i sin .