GAGI ĐOGANI: Završio sam razreda osnovne, ALI SAM ZA MACU DOKTOR NAUKA!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

23.11.2017

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Gagi Đogani neprestano prati sva dešavanja u "Zadruzi", budući da je jedna od učesnica njegova ćerka Luna.

 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Oct 15, 2017 at 3:56pm PDT

Gagi ne krije da mu je veoma teško kada vidi šta se sve dešava njegovoj mezimici i koliko pati, ali i priznaje da je razočaran Slobinim ponašanje otkako je u rijaliti ušla njegova žena Kija.

Ipak, Đogani je najviše kivan na Macu Diskreciju koja od samog ulaska u Zadrugu ne ostavlja na miru Lunu i konstantno je provocira.

- Macu treba da bude sramota jer vređa moju ćerku. Sve vreme je napada zbog veze sa Slobom. Šta ta Maca zamišlja da je ona? Šta ona tamo predstavlja? Moje dete je završilo neku školu, sada studira, obrazovana je i pismena. Neka bude ona i ''ljubavnica'' i ''rasturačica brakova'', kako Maca kaže, a šta je ta žena? Znamo svi čime se ona bavi. Ja sam završio osam razreda, ali sam za Macu doktor nauka. Ona osnovne stvari o životu ne zna, ne zna ni gde živi - kaže Gagi za Pink.rs.

 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Sep 13, 2017 at 10:25am PDT

 

On je takođe otkrio da nije besan smao na Macu, već i na njenu drugsricu Jelenu Golubović.

- Ni Jelena Golubović nije bolja. I ona je mnogo osuđivala Luninu i Slobinu vezu. Ona je navodno neka glumica. Trebalo bi onda bar da je pismena. Neke najosnovnije stvari ona ne zna, mene bi bilo sramota na njenom mestu - rekao je denser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ljubće

23.11.2017 21:22

Baš sad gledam zadrugu i moram da kažem, iako mi ova tema Luna Sloba Kija, nije zanimljiva, nije fer da voditeljka sa gostima u studiju razapinje Kiju na križ. To nije pošteno do gledalaca koji podupiru Kiju. Mnogo je nasilja u ovoj zadrugi. Mene je groza. Produkcija bi trebala da intervenira.