PROKLELA SAM FRANA: Paula priznala da se bavi CRNOM MAGIJOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin priznala je da je proklela Frana Pujasa da zauvek bude pored nje pomoću lančića koji je dobila od vračare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Paula i Fran

Njih dvoje su ušli u "Zadrugu" kao par, ali su ubrzo pukli. Nakon raskida su se nekoliko puta mirili i ponovo svađali, te nalazili sebi druge partnere, a sada je otkrivena i misterija zbog čega je to tako.

- Šta misliš da li Fran i Paula pate jedno za drugim - pitao je Milan Milošević tokom "Pretresa nedelje" Taru Simov, koja je njihova bliska prijateljica, a upravo ona je otvorila Pandorinu kutiju:

- Ja to ne bih nazvala ljubavlju, ali mislim da je opsesija i patnja kao jin i jang, ali dve loše strane. Loši su, ali jedno bez drugog ne mogu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Priznala da s ebavi magijom... Paula

Ovo je podstaklo i Paulu da se otvori.

- On uvek pogleda u mene uveče, otvara vrata i samo gleda gde sam, a onda sam ja luda i ja, kao, provociram. Juče sam sela sa Monikom, bile smo u kuhinji i tada sam joj rekla da ona gleda jer sam mislila da sam luda, a on Minu grli i gleda u mene - rekla je Paula puna sebe, zadovoljna jer je ubeđena da ljubav bivšeg pripada samo njoj, a onda je voditelj Milan Milošević, koji je već primetio da Paula mađija lančićem po Beloj kući, ubo pravo u metu potpitanjem:

- Opet si vrtela svoj lančić?!

Hublinova se nije libila da potvrdi da se služi crnom magijom iako njene tehnike neki ne shvataju ozbiljno.

- Ovo je nova metoda, kunem vam se! Samo se vi smejte, ali je taj lančić pogodio sve, meni je jedna žena pre rekla neke stvari i dala mi lančić. Danas sam videla za koliko godina ću se udati i kaže za 13 godina, i koliko slova ima moj budući muž, slova u imenu, i meni i njemu je ispalo da se uzimamo, ali bićemo tri godine zajedno, a onda ću ja otići u zatvor i nakon toga ću se udati. Kaže da ćemo biti zajedno za dve godine, a da će on imati dve veze u međuvremenu, i sve se nekako poklopilo. Onda sam pitala za koliko godina ću dobiti decu, i njemu je tako ispalo i proklela sam ga da budemo zauvek zajedno. Mogu da ga gledam koliko hoću jer sam bila njegova devojka i došli smo ovde zajedno - objasnila je Paula i zgranula sve koji su sedeli za crnim stolom jer tako otvoreno priča da je omađijala bivšeg i da ga tako drži pored sebe.

- Fran, da li voliš Paulu - pitao je zatim Milan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Fran i dalje voli Paulu...

- Mi se volimo i pomirićemo se za dve godine. Svako ko je mene dirao, vratilo mu se duplo, ali, polako, videćemo napolju - rekao je Fran, koji je bacio sumnju svojom izjavom da i on, kao njegova devojka, veruje u vradžbine i bajanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading