OVAKO IZGLEDA MOMAK KOJI JE LOŠ U KREVETU: Dragana Mitar sada tvrdi da nije tako mislila o svom DEČKU!

Autor:

Zadruga

20.04.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge" Dragana Mitar bila je raskinula vezu sa svojim dečkom Đorđem Gajićem, nakon čega je procurila prepiska u kojoj ona tvrdi da je on "drvo u krevetu".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sada tvrdi da joj je telefon hakovan... Dragana Mitar

Đorđe, koji je veoma dobro situiran sada joj je odjenom postao najbolji, nakon što je usledilo pomirenje. Pre toga, Dragana je tvrdila kako je bi je "više uzbudilo i drvo", te da joj je mučno čak i da legne sa njim, a "nesrećni" biznismen, kako tvrdi ona, sada je dobio drugu šansu da uživa u ljubavnoj vezi sa njom jer su nedavno bili na pauzi.

- To je takva izmišljotina i budalaština. Nije mi poznata ova prepiska. Ne znam ko mi to namešta. Kako je moguće da neko šalje poruke umesto mene, kao da me je neko hakovao? Ne želim da pljujem po bivšima, jer pljujem sama po sebi. Valjda ćemo saznati ko stoji iza sebe. Đorđe i ja smo se pomirili, dečko nije iz tog sveta, zna da nije moje delo. Bilo mu je neprijatno zbog svega, videlo se da su mu se smučile te poruke. Imao je problema i na poslu. Što bih se sa njim mučila osam meseci, ako nije dobar u krevetu? Šta treba, da pustim intimni snimak da bih dokazala kakav je on ljubavnik. Mogu da poručim da mu je ponos odličan - poručuje Dragana za “Blic”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by djordje (@djordjegajic_)

 

A kako je izgledala Draganina prepiska s drugaricom, pročitajte u nastavku:

- Ne mogu da budem sa njim bre više - započela je Dragana, a drugarica je odgovorila:

- Razumem te, ali moraš da shvatiš da nikada nećeš imati ni sa kim onu strast i ludilo kao sa Edom - odgovorila joj je drugarica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by djordje (@djordjegajic_)

 

- To me i plaši. Nema strasti. Se*s je baš bezveze, ne radi me. Sve sam bila u fazonu nije važno. Baš sam se trudila, ali mučno mi je kada treba da legnem sa njim. Pa sve kao žmurim, dobar je prema Jovanu, imamo sve pored njega - odgovorila je Dragana i nastavila da se jada.

- Ma znala sam da neću moći. Trudim se da sastavljam da bude normalno, ali nije to to. Jednostavno, ne radi me. Nekada pomislim da bi me drvo više uzbudilo nego on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by djordje (@djordjegajic_)

 

Drugarica je navela momka koji je njen životni blam, a Dragana je odgovorila:

- Kao meni Đorđe. Blam me da ga okačim nekad na stori. Pljuje me narod, koliko je lep - napisala je Mitrova uz emotikone koji plaču od smeha.

- Ako se pomirimo, biće to dok ne stanem malo na noge još. Želim nekoga da me radi, da mi klecaju kolena. Želim bre normalan se*s. On je sav kilav. Bolje je ovako, veruj mi. Ali želim i pare i dobre automobile i stan. Ne može sve - zaključila je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading