OČEKUJE SE EKSPLICITAN SNIMAK MAJE MARKOVIĆ: Zadrugarka potvrdila, pitanje je dana kada će ISPLIVATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izgubila u duelu sa Filipom Carem starleta je napustila velelepno imanje "Zadruge" i uputila se u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde je sačekao njen zvanični dečko bivši učesnik Alen Hadrović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

Susret je bio veoma emotivan, čak su i zaplakali i oboje su jasno dali na znanje da se i dalje vole i da su nesalomivi uprkos svim preprekama i nedaćama koje su im se dešavale u poslednjih sedam meseci. Mi smo je odmah na početku pitali kako se oseća i da li je u ljubavi sve u redu:

- Sve vreme sam samo o Alenu mislila i samo on mi je bio vodilja da budem strpljiva i sačekam da izađem. Mislila sam stalno na njega. To mi je dalo snage da ostanem i kada je on napustio "Zadrugu". Nisam dovodila u pitanje to da li će me čekati. Ja sam u njega sigurna. Znala sam kakvu smo priču imali sve ovo vreme.

Sve vreme sam samo o Alenu mislila i samo on mi je bio vodilja da budem strpljiva i sačekam da izađem

Ali svašta je isplivalo o tebi. Klip gde si bila pijana, pa onaj gde moliš bivšeg Jovicu za seks...

- Iskreno, to me je malo brinulo, ja nisam znala šta je izašlo ni kako to sve izgleda. Nisam mogla noćima da spavam u "Zadruzi", pluća su me bolela, srce me je žigalo od brige. Mislila sam na svoje, kako je njima. Nije to svejedno. Imam dete, sina, i na njega sam mislila. Baš mi je to sve bilo pravi pakao.


Da li ima još toga što može da se pojavi?
- Ne smem ništa da tvrdim jer sam i na ove snimke zaboravila. Možda ispliva još nešto, na primer seks (smeh). Meni je bitno da to ne povredi moje voljene. To bi mi bio najveći poraz u životu. Nisam majka iz pakla, kako su me nazivali, najviše na svetu volim svoje dete.


Ko glumi moralnu devojku, a daleko je od morala u "Zadruzi"?

 Vidite Taru kako se sada ponaša. Kao da je nevina svetica. Neće da priča o seksu

- Ima ih dosta, jednostavno, kao da imaju amneziju. Vidite Taru kako se sada ponaša. Kao da je nevina svetica. Neće da priča o seksu, izbegava devojke koje su moralnije od nje. Ona se uživela u neku novu ulogu, ovo nije prava Tara.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

Da li će ona i Ša opstati u spoljnom svetu?

Ljudima se smučila Sandra Rešić. Izbulji oči i svađa se sa svima

- Ako uzmem u obzir kako je on nekada pričao o svojoj ženi, da je jedina, najbolja i nezamenljiva, rekla bih da je taj odnos neraskidiv. Smela sam ruku da stavim u vatru da je nikada neće prevariti. Mislim da on i Tara nemaju perspektivu napolju i da Ša jedva čeka da ode u stan kod žene.


Ko najviše tračari u kući?
- Sandra Rešić je uvek u toku sa kim ko šta radi. Ona sve vidi. Gora je od bilo koje babe. Onda ustane i žustro brani svoje stavove. Ljudima se ona smučila. Izbulji oči i samo se svađa. Nju neće ljudi hteti nigde da slušaju posle "Zadruge". Ostavila je loš utisak na sve gledaoce.


U koga se Brendon zaljubio, u Kristijana ili Janjuša?
- Više spopada Janjuša i bukvalno leži na njemu, mazi se. Meni samo nije jasan Janjuš, koji sve to dozvoljava i blamira se. I Kiki se dopada Brendonu, ali tu nema toliko opuštanja

RepublikaFoto: youtube.com/Trend Daily

Miljana je sekla kosu zbog kadra!



Šta se dešava sa Miljanom Kulić?
- Ona se ponaša kao dete koje želi pažnju sa svih strana. Čim se priča vrti oko nekog drugog, Miksi počne da luduje. Ne želim da verujem da je sekla kosu jer je bila loše psihički. Želim da verujem da je to samo bilo da skrene pažnju na sebe. Miljana je dobar čovek, ali naporna je i napadna ponekad.

Aleks je glupa



Kada su Maja i Aleks u pitanju, na čijoj si strani?
- Maja preteruje i napada Aleks, koja nema kapacitet da se brani, nema čime. Niti ima argumente niti je inteligentna, lako je na nju udariti. Maja se ustručava od jačih jer nije verbalno jaka. Najjače je kada proziva Aleks da je kurva, ali nije kurva samo ona koja to radi za pare. Maju smo videli u baš kompromitujućim scenama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ša je totalno pukao!

 


Šta se dešava sa Ša i zbog čega tako brzo puca?
- On je baš pukao, meri koliko je Tarina suknjica kratka. Ide za njom i gleda da li se šta vidi. Iako nju baš, baš niko ne gleda, on misli da je Tara predmet požude, ali nije tako. Ša plače kao žena, to nijedna prava žena nije radila. Pada u vodu cela karijera koju ima nakon ovoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading