JA MAJU VOLIM: Janjuš iskreno o prekidu kontakta sa Aleksandrom

Autor: Republika.rs

Zadruga

19.04.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš prekinuo je svaki kontakt sa Aleksandrom Marinković zbog Majinih suza.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš je priznao da voli Maju, pa progovorio o Aleksandri...

Marko Janjušević Janjuš, oženio se Aleksandrom Nikolić, što je kod njegove ljubavnice Maje Marinković izazvalo lavu emocija i ljubomore.

On je u gostovanju kod Milana Miloševića u Šiša baru, govorio o njihovom venčanju i o odnosu prema Maji. Rekao je ovom prilikom da je ta svadba trebalo da zabavi sve goste i da nije imao nameru da iznervira Maju, što mu je, moramo dodati, vrlo uspešno pošlo za rukom.

- Ona mi je non stop govorila- Šta ćeš da radiš na svadbi, šta ćeš da radiš, šta ćeš da radiš- ja sam hteo da kada prođe sat dva, Maja sedne pored nas i da dok grlim mladu, ljubim Maju, ali ona me je jako naljutila na početku- rekao je Janjuš. Nakon čega ga je Milan pitao da li je mnogo voli.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Janjuš je slab na njene suze...

- Pa to je ja mislim vidljivo- rekao je Janjuš, pa je objasnio da je morao da prekine kontakt sa Aleks jer je jako osetljiv na Maju, te ne može da podnese njene suze, iako je svestan da se ona nikada neće promeniti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

19.04.2021 11:22

Ne razumem šta mi kažeš.