(VIDEO) NAKON BRUTALNE TUČE, MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAVRŠILI ZAJEDNO: Taki neće moći da dođe SEBI!

Autor:

Zadruga

17.04.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjeg skandala, ljubavnici ponovo u zagrljaju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević, Aleksandra Nikolić, Maja Marinković

Dan za nama definitivno je obeležila brutalna tuča Maje i Aleksandre, nakon čega su Marinkovićevu izneli napolje, dok je Nikolićeva ostala u kući sa podlivima.

Maji je prvi prišao Kristijan, noseći je kroz imanje, a potom i praveći joj društvo dok ne dođe sebi. Nedugo zatim, pridružio im se i Janjuš, zbog koga se i desila čitava drama, i upitao Maju kako je.

Foto: youtube.com/printscreen
Tešio nekadašnju ljubavnicu... Maja Marinković i Marko Janjušević

Njih dvoje su potom, na zahtev Janjuša, otišli do paba gde su razgovarali, a potom joj je i dao do znanja da je preterala i da se ne može ponašati na taj način. Maja nije mogla a da ne pomene Aleksandru i njeno današnje ponašanje.

Foto: youtube.com/printscreen
Nisu sudržavali emocije... Maja i Janjuš

Nekadašnji ljubavnici osamili su se na stolici, a Maja je iskoristila priliku da poljubi Janjuša. Zatim je usledilo i maženje i grljenje ovog para, a koji je sve vreme posmatrao da li ostali gledaju.

Inače, Marinkovićeva se, pre samo nekoliko dana, zaklela u oca da ništa neće imati sa Janjušem, te da je za nju ova priča završena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jakov

18.04.2021 10:57

Čista gluma. Amaterska.