ONA JE ZVEZDA RIJALITIJA, A ON BUDUĆI BIVŠI: Taki potkačio Majinog dečka!

Autor:

Zadruga

17.04.2021

15:26 >> 16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković uključio se u emisiju pa svima jasno poručio!

Foto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Nikolić, Marko Janjušević, Maja Marinković

U ovonedeljnoj emisiji "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je aktuelne ljubavnike Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, ali i kontroverzni trio "Zadruge 4" Maju Marinković, Marka Janjuševića i Aleksandru Nikolić. 

Već na početku emisije, zadrugari su doživeli šok kada su se u program uključili njihovi najbliži, te su upravo oni i najavili današnje goste Marinkovićeve.

Najveće iznenađenje usledilo je kada je Majin otac Taki najavio pored svoje ćerke, i njenog bivšeg ljubavnika Janjuša. Naime, njihov turbulentni emotivni odnos traje više od godinu dana.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Potkačio Janjuša... Taki i Maja Marinković

- Ona je zvezda rijalitija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ona je petoplasirana u ''Zadruzi 2'', borbena, ishitrena, srčana, hrabra, neponovljiva, iskrena, prelepa, bez dlake na jeziku - Marija Maja Marinković. Rijaliti može da počne! - najavio je Taki svoju ćerku, a potom nastavio:

- Nije zaslužio ali biću nežan... Šta da kažem... Budući - bivši, Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš - potkačio je Janjuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading