ŠA I NJEGOVA SUPRUGA SKOVALI PAKLENI PLAN: Otkriveno sve ono što je dugo interesovalo javnost, SVE JE IPAK BILA FARSA?

Autor:

Zadruga

17.04.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno otkriveno ono što je sve zanimalo!

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Ivana i Ša skovali plan da unište Taru!

Stefan Šebez, koji se družio sa Nenadom Aleksiće Ša, tvrdi da ne može da prepozna druga otkad je zamenio svoju suprugu Ivanu cimerkom iz rijalitija Tarom Simov, a na to se nadovezala i majka zadrgarke.

“Njegova bežanja postaju smešna i pravi cirkus. Pitanje je koliko će on izdržati do kraja. Stalno beži i stalno se vraća. Šta je on učinio od sebe? Tako jednu divnu ženu je ostavio zbog Tare. Bila mu je dosadna mirna luka koju je imao sa Ivanom i odmah je hteo nešto vatreno.”

Ne mogu da verujem da je to isti onaj čovek sa kojim sam se družio – poručuje Šebez koji se pre nekoliko dana čuo sa Ivanom Aleksić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miroslava Simov

“Razočarana je, besna i nervozna. Ne može da poveruje u to da ju je Ša izdao i zabio nož u leđa. Pitanje je da li će moći sa tim da se pomiri. Sa druge strane, siguran sam da i Nenad nije siguran kako će se ponašati nakon rijalitija. Tek tada će biti svestan svojih postupaka.”

Tarina majka Miroslava smatra da je sve dogovor između Nenada i supruge.

“Rijaliti se odrazio na našu čitavu porodicu. Okreću se priče, medijski napisi, nemamo snage da se borimo. Njegovo bežanje iz rijalitija je postalo smešno, jer se svaki put vrati. Kako je to moguće? Nekog toliko puta vraćaju kao njega. Smatram da je sve dogovor između Nenada i njegove supruge Ivane. Ivana i Ša skovali su plan da mi unište dete”, poručuje kratko Simova”, a prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading