IVANU ALEKSIĆ JAKO DOBRO ZNAM, BIO SAM KOD NJE: Milan Petković progovorio o odnosu sa suprugom od ŠA, OTKRIVENI NOVI DETALJI!

Autor:

Zadruga

17.04.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio nove detalje koji su zanimali javnost!

Foto: Instagram/printscreen

Milan Petković, bivši zadrugar koji se trenutno nalazi na bolničkom lečenju na Neurologiji, a o čemu smo mi prvi pisali, oglasio se za naš portal i prokomentarisao aktuelna dešavanja iz Bele kuće.

Bivši rijaliti učesnik se osvrnuo na najintrigantnije aktere "Zadruge 4" Taru i Ša, otkrio odakle zna Ivanu Aleksić, kao i da mu nije jasno koju igru igra Janjuš sa Majom Marinković nakon svega.

- Pre svega Tara i Ša nisu smeli sebi da dozvole ovu situaciju, posebno ne Nenad. Nekako celog života idem logikom da ljubav ne bira ona se desi. Ali nije trebalo to da urade jer zna se kad si u braku u braku si. Taru ću da iskritikujem kad bude izašla to sam obećao sebi. Ivanu znam dobro šišao sam se kod nje, ona je divna devojka i baš mi je žao zbog svega što su joj priredili ali šta je tu je. Nenada ne mogu da prepoznam, o njemu sam drastično promenio mišljenje, on mi je najveći šok - u jednom dahu je izustio Milan, pa dodao kako mu u celoj priči nije jasan ni Janjuš zašto nakon svega opet ulazi u aferu sa Majom:

RepublikaFoto: RTV Pink
Milan Petković

- Što se Maje i Janjuša tiče želim da kazem da mi Marko tu nije jasan uopšte. Maja kao Maja ona je takva i to svi znaju odavno, od nje je tako nešto bilo za očekivati, ali Janjuš koji doživljava nervne slomove zbog nje na početku kao i tokom celog učešća u rijalitiju, pa se na kraju opet upušta u to sa njom, to mi nije jasno nikako i koja je poenta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Na pitanje da li misli da je Tomovićeva diskvalifikacija veliki gubitak za rijaliti, Milan je izneo iskreno mišljenje: 

- Nije da nije gubitak, pored eto nekih njegovih mana u rijalitiju Tomović je izuzetno dobar rijaliti igrač, zna da u momentu zavrti priču, da izvuče iz čoveka sta poželi. To je ono što je rijaliti programu potrebno, samo da nauči da iskontroliše bes i on može da dogura dokle god hoće - zakljucio je bivši zadrugar iz bolničke postelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading