(FOTO) PREBOLELA SUPRUGA PA KRENULA DALJE: Ivana i Tomović uhvaćeni kako razmenjuju poljupce!

Autor: Republika.rs

Zadruga

16.04.2021

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić potpuno neočekivano uhvaćena je kako razmenjuje poljubce sa bivšim zadrugarom Vladimirom Tomovićem!

RepublikaFoto: tiktok.com
Izgleda da je Ivana Aleksić srećno nastavila dalje...

Nenad Aleksić Ša prevario je svoju suprugu, Ivanu, sa zadrugarkom Tarom Simov. Nakon ove afere Ivana je odlučila da ne želi više da čuje za njega i maltane istog trenutka nastavila sa svojim životom.

Ona je neko vreme bila daleko od očiju javnosti, a kada se napokon pojavila izgledala je sveže, odmorno i, pre svega, srećno. Svi su se začudili njenim takvim pojavljivanjem, ali sada je javnost šokirala još nečim.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Šalju jedno drugom srca...

Naime, ne samo da izgleda kao da se potpuno oporavila od prevare svog budućeg bivšeg muža, već je izgleda i uplovila u ljubavnu aferu sa, ni manje ni više, Šaovim bivšim cimerom Vladimirom Tomovićem. Oni se dopisuju u komentarima na društvenoj mreži Instagram, a kroz komentare se vidi da između njih očigledno postoji neka hemija.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
A rekla mu je i da je zauvek njen...

Kada je Vladimir napisao da će neko da ga ukrade, Ivana mu je odgovorila jasnom porukom, koja nedvosmisleno potvrđuje da se između njih nešto dešava:

- Neće, neće, ti si moj zaštitnik zauvek. 

Da li su oni zaista zajedno, nije trenutno ni toliko važno, jer se iz njihovog javnog dopisivanja vidi da ćemo uskoro, sasvim sigurno, imati novi par na estradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading