(VIDEO) TARA JE I RANIJE LOMILA STVARI I BILA AGRESIVNA: Mirko Gavrić potpuno raskrinkao reperovu ljubavnicu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

16.04.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Mirko Gavrić progovorio je o vezi Tare Simov i repera Nenada Aleksića Ša, kao i o njenom agresivnom karakteru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bivši zadrugar Mirko Gavrić

Mirko Gavrić kaže da nije nimalo iznenađen Tarinim ponašanjem u ovoj sezoni, jer je ona i ranije umela da lomi stvari u rijalitiju i pokušava nasilno da pobegne.

Ipak, kako on smatra, tome je dosta doprinela njena afera sa oženjenim reperom jer nije takva bila kada je bila u vezi sa Matejom: 

-Ovo ne predstavlja nikakvo iznenađenje za mene, ona je ove stvari radila i prošle godine, lomila prozore, pokušavala da pobegne... Da sam unutra sigurno bih obavio s njom razgovor. Mislim da je ona sama i da nema prijatelja unutra. Bila je dosta mirnija, e sad, da li je to posledica što je prošle sezone bila sa Matejom, a sad sa Nenadom, to već ne znam, ali naravno da ima istine u onome "s kim si takav si - rekao je Mirko u emisiji "Pitam za druga".

Gavrić je dodao i da ona ima reakcije razmaženog deteta, kao i da mu se ne dopada njeno ponašanje.

- Ona je u ovom trenutku sama, nema iskrenog prijatelja u kući. Nema dobronamernu osobu da je posavetuje na pravi način - zaključio je Gavrić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading