(VIDEO) AKO JE IVANA GORA OD TARE...Kristijan progovorio o RAZVODU bez dlake na jeziku, pa opleo po LJUBAVNOM TROUGLU!

Autor:

Zadruga

16.04.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović progovorio iskreno o ljubavnom troulgu!

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Kristijan Golubović progovorio iskreno o ljubavnom troulgu!

U toku je emisija ,,Delegati" a voditelji Marko Janjušević Janjuš i Filip Car ugostili su Kristijana Golubovića kako bi prokomentarisao današnju temu ,,Da li se dva puta ženiti?"

- Ja sam bio u vanbračnoj zajednici sa Danijelom, 27 godina je trajala ta veza, do njene smrti. Imao sam ja i avanture, ali nismo mi nešto varali, ja sam bio klinac, pastuv. To ženiti se drugi put, po mom mišljenju, kada emotivno prevariti suprugu, to je gore, nego fizički, jer muškarac razmilja sa dve glave... Ja sam sa njom dobio sve što sam maštao! Ja nisam čuo da se čovek dva puta ženio u Crkvi - pričao je Kristijan.

- Ja sam rekao da se zbog toga ne bi nikada ponovo ženio! - dodao je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Car i Janjuš

- Ako je Ivana gora od Tare, onda mu svača čast što ju je ostavio, ali kada vidiš da je veza od samog početka turbulentna... - dodao je Golubović.

- Da li ti onda mene razumeš zašto sam se ja borio i opraštao? I zbog toga sam ja sve pokušavao, i opraštao i 'ajde biće bolje, znam da su mi svi govorili, ali ja 100 puta kažem... Mene boli! - kukao je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

- Ja kada sam ušao sa Ivanom u odnos, imao sam duševni mir, kad sam nervozan, i tužan, sreću mi povećava, tugu mi smanjuje, a ne da ti seda na muku! Kad je to počelo između mene i moje žene, a ja sam takav po prirodi šašav, sprdam se sa ženama, njoj to smeta, ja to kontrolišem maksimum, ali opet joj je smetalo... Pokazali smo se kao prljavi, aljkavi, bezobrazni, štrokavi, nas biraju da bi pokazali kakvi ne treba biti. I mi sada pričamo o braku. Mi pokazujemo da nismo ni za vezu, ako ti prevariš ženu, je l' ti trebaš da budeš primer? - dodao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading