ČORBA JE PREDJELO A KRISTIJAN GLAVNO JELO: Kristinin prijatelj jasno stavio do znanja OVO!

Autor:

Zadruga

16.04.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Numerolog i prijatelj učesnice "Zadruge" prokomentarisao njeno ponašanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Spalević

Učesnica "Zadruge 4" koja je tek nedavno ušla u kuću,  izazvala je buru različitih komentara zbog svog provokativnog ponašanja.

Atraktivna zadrugarka pronašla je utočište u pabu, a posebno bliska bila je sa oženjenim Kristijanom Golubovićem. U utorak se desio i njihov poljubac, što je dodatno šokiralo javnost.

Njeno učešće, kao i prisan odnos sa Kristijanom, prokomentarisao je njen blizak prijatelj i numerolog, Stefan Dragojlović.

Foto: youtube.com/printscreen
Kristinin prijatelj... Stefan Dragojlović

- Kristina se odlično snašla u rijalitiju, odmah je izazvala pažnju. Ona je devojka koja lako zavrti mozak muškaraca, što je i uradila. Čorba, Car, pa Kristijan... Mislim da je i do imaginarijuma, prorade lako emocije, a Kristijanu je definitivno uspela da zavrti mozak. Ona uživa na žurkama, najbolje igra od svih devojaka, nije kao pojedine, koje presede žurku - počeo je Stefan za Pink.rs.

Foto: youtube.com
Poljubac Kristina Spalević i Kristijana Golubovića

Na pitanje ko je Kristinin tip muškarca, Čorba ili Kristijan, odgovorio je:

- Ma, kakav Čorba... Ko još jede Čorbu? Čorba se služi kao predjelo, a Kristijan je glavno jelo. Sada još samo fali dezert. Definitivno je Kristijan njen tip, žestok momak, krupan, tetoviran, oni imaju istu i energiju, Kristina i Kristijan! Čorba je sitna riba, ona je krenula od pilića, a sada je prešla na petla - prokomentarisao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading