ŠOK! KRISTIJANA GOLUBOVIĆA NAPUSTILA ŽENA: Ne može mu oprostiti PREVARU!

Autor:

Zadruga

16.04.2021

09:53 >> 10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga učesnika "Zadruge" rešila da prekine kontakt sa Golubovićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock/Č.Vukojčić
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Nakon što je javnost šokirala činjenica da se oženjeni Kristijan Golubović poljubio sa Kristinom Spalević, a nakon toga i završio u kevetu sa njom, njegova žena navodno je rešila da stavi tačku na brak.

Kako se navodi, supruga Ivana ne želi da drugi put pređe preko prevare nejnog supruga, a uzimajući u obzir da je Kristijan i na "Farmi" napravio skandal sa Jovanom Balerinom i Jasminom Medenicom.

- Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa ćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dete sada ima pet godina i vrlo je svesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila ćerku u obližnji park - kaže komšija Golubovića iz Kraljeva, koji Ivanu poznaje od malena.

Foto: youtube.com
Pao poljubac... Kristijan Golubović i Kristina Spalević

- Svi smo izenadili i kada se udala za njega jer je ceo život povučena, smerna i mirna. U poslednje vreme se okrenula Bogu, bila je i ranjie pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, na službe....vodi i ćerku...nekako je u svom svetu- istakao je.

I druge komšije potvrđuju priču da Kristijanova supruga vreme provodi u selu kod majke, a da je zajednički stan napustila.

Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović i supruga Ivana

- Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dete dok je on bio u zatovru, i umesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u Zadrugu, a ona ga čekala da bude sa ćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razume. Svi pričaju: što se petljala sa bivšim robijašem- navode komšije.

Ivana se navodno u potpunosti preselila kod majke, a sve češće obilazi i crkvu.

- Ne verujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari iznela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Neven

16.04.2021 14:00

Bas me interesuje kako to komsije vide da ide u crkvu i u manastire.Valjda izlazi sa svecom u ruci?

Vojkan

16.04.2021 14:26

U, bas me potrese ova vest!!!!

Nemanja

17.04.2021 07:43

Zaklela se pa legla pored Janjuša.