MAJKA TARE SIMOV SVE SAZNALA: Ša i njegova žena imaju dogovor da on zavede moju ćerku ZBOG PARA!

Autor:

Zadruga

15.04.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Tare Simov, Miroslava, tvrdi da je reper u dogovoru sa suprugom Ivanom započeo aferu sa njenom ćerkom.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Provalila sve... Miroslava tvrdi da Ivana i Ša imaju dogovor

Svađe Tare Simov i Nenada Aleksića Ša postale su svakodnevica, a repera ljubavnica konstantno napada da i dalje ima osećanja prema Ivani. Da sve bude gore, Ša je u jednom trenutku izjavio da pozdravlja sve žene, a Tara ga je napala da je uputio pozdrav i Ivani. 

- Praviš od mene debila, lažna frka non-stop. Šta je problem, jesi li ti normalna, šta sam rekao? Ne udaraj me više, šta treba više da kažem. Samo sam rekao pozdrav za sve žene, nisam rekao za svoju bivšu ženu. Raskini sa mnom ako hoćeš - govorio je reper, dok je Tara vikala da je ostavi na miru i da ne želi više da razgovara sa njim.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Besna kao ris... Miroslava

Nakon ove svađe, oglasila se Tarina majka Miroslava koja je izrazila svoju duboku sumnju:

- Što se tiče odnosa sa Aleksićem, Tara će skončati zbog njega. On ima dogovor sa ženom, sve je dogovoreno zbog novca, a Tara se jede i propada zbog tog klošara i manipulatora matorog - istakla je za "Kurir" ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tarina majka misli da je sve zbog para... Simovljeva i Aleksić

Miroslava je dodala da njena ćerka ne želi nikakav kontakt sa njom.

- Niko me ne zove, a ja bih samo želela da spasem ćerku. Ne ostaje mi ništa drugo nego da razvalim vrata, napravim haos. Ona umire tamo, nema je, ne želi moje pozive jer ne razgovara sa mnom još od prošle Zadruge. Okrenuli su je zlobnici protiv mene, njene rođene majke. Monstruozno mi prete zbog nje na društvenim mrežama, plašim se da ću nestati, isčeznuti sa zemlje. Toliko sam se mučila da je odgajim, a za to ni hvala nisam dobila. Spavam gde stignem, jedem svoja creva, a volela bih da pojedem nešto drugo - završila je Tarina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

16.04.2021 17:50

Kako ovu babetinu nije sramota da se uopste pojavi i jos da brani svoju nevaspitanu i odvratnu cerku. I ona i otac one ulicarke Maje Marinkovic, ocigledno ne vide u cemu je problem Da vam deca nisu tako nevaspitana i raspustena ne bi bila tu gde jesu a jos manje sa tim osobama sa kojima su. Ova baba je drzala svecu pa zna sta se ko sa kim dogovorio.