UČESNICI KOJE ĆE NAKON "ZADRUGE" ČEKATI ZATVOR? ONI SU ŽESTOKO PREKRŠILI ZAKON!

Autor:

Zadruga

15.04.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko su učesnici kojima zatvor nije daleko!

RepublikaFoto: e-stock/M. Rafailović, Časlav Vukojičić, ST/Nemanja Pančić
Njima preti zatvor: Fran Pujas, Kristijan Golubović, Nenad Aleksić, Tara Simov, Zorica Marković, Miljana Kulić, Vladimir Tomović, Miki Đuričić

Pojedini učesnici "Zadruge" nisu se proslavili na pravi način, te su praveći skandale i promovišući agresivno ponašanje, dobili krivične prijave, a neki od njih su čak i završili u zatvoru.

Foto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić, Suzana Perović

Miki Đuričić osuđen

Miki Đuričić priveden je 12. juna 2019. godine u policijsku stanicu u Rumi, zbog fizičkog nasrtaja na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić u Beloj kući. Tužilaštvo ga je osudilo na godinu dana kućnog pritvora i zabranu prilaska pomenutim učesnicama. Već naredne godine, Mikiju je zapretila kazna od 5 godina zatvora zbog udaranja Vladimira Tomovića, zbog čega je i diskvalifikovan. On se od tada krio u rodnom Kupinovu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Zorica Marković izbegava ročišta

Zorica Marković, posle učešća u "Zadruzi" morala je na suđenje, a na osnovu tužbe sudije Snežane Ilić, zbog povrede ugleda i časti, Međutim, Zorica je izbegavala da se pojavi na zakazanim ročištima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović pretio Stniji smrću! 

Aktuelni učesnik rijalitija Kristijan Golubović morao je napustiti kuću, krajem 2020. godine, zbog suđenja sa Stanijom Dobrojević, koje se vuče još od 2015. godine. Potiv njega je podnesena tužba za pretnje smrću, ali su nekadašnji prijatelji, posle dužeg vremena, rešili da stave tačku na svoj konflikt i sporazumno sve okončaju.

Foto: Printscreen/KlikTV
Miljana Kulić

Miljana Kulić možda ode i u zatvor!

Miljani Kulić takođe preti zatvor zbog nasilja nad učesnicima Markom Đedovićem i Matorom, koji je terete za nanošenje telesnih povreda. Kulićevoj se predviđaju tri scenarija- novčana, uslovna kazna i kazna zatvora od godinu dana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Tara i Ša možda ljubav nastave iza rešetaka

Ljubavnicima Nenadu Aleksiću Ša i Tari preti zatvorska kazna. Simovoj usled navodne prijave Aleksićeve zakonite supruge Ivane. Ona je kako se navodi, potegla veze da bi došla do informacija o Simovoj, a koje bi mogle da je dovedu pred sud.

Nenadu preti krivična prijava zbog nasilja nad životinjama, s obzirom da je pod dejstvom alkohola išutirao nedužne domaće životinje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Vladimir Tomović ima dve tužbe

Diskvalifikovani učesnik Vladimir Tomović primio je dve tužbe zbog fizičkog nasrtaja. Prvo ga je tužio gost treće sezone Dino Subašić, a potom i novinar Marko Đedović u poslednjoj. Tomoviću je prvobitno suđenje za mart odloženo, a preti mu kazna i do pola godine.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Fran Pujas

Fran Pujas jedini koji nije napravio problem u "Zadruzi"

Učesnik četvrte sezone Fran Pujas takođe bi trebao da završi pred sudom zbog toga što, kako se navodi, državi Hrvatskoj duguje preko 14. 000 evra, kao i nekoliko prekršajnih kazni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

15.04.2021 11:34

Trećina Zadruge kriminalci a druga trećina prostitutke i sponzoruše.