POTRESNO! Sanja kroz SUZE o svome ocu, pa SPOMENULA i OČUHA!

Autor:

Zadruga

14.04.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stankovićeva nije mogla suzdržati suze!

Foto: printscreen/youtebe.com
Setila se oca... Sanja Stanković i Nadica Zeljković

Sanja Stanković razgovarala je sa Kijinom mamom Nadicom Zeljković o lošem odnosu sa ocem, ali i tome koliko je sadašnji očuh ceni i poštuje.

Učesnica rijalitija rekla je da je očuh voli više nego otac, što joj posebno teško pada.

- Mene moj očuh voli više nego moj rođeni otac, brine o meni kao da sam njegova, kada sam imala nesreću, plakao je kao kiša, moj otac me tako nije zagrlio. Moj otac me nije ni pozvao kada sam imala nesreću! Mene bole te stvari- rekla je Sanja u suzama.

Nadica je dodala:

Foto: printscreen/youtebe.com
Otvorila dušu... Nadica Zeljković i Sanja Stanković

- Uvek je problem u tome što je kod nas uvek bilo nestabilno.

Stankovićeva je otkrila da su i ona i otac, u razmaku od par dana, doživeli nesreće, i istakla koliko je ole njihove rasprave.

- Tog dana kada sam imala nesreću, posle par dana isto doživeo nesreću, izlazi iz dvorišta, da li nije gledao i neko ga pokupio autom. A ja iako nemam komunikaciju, u svađi smo, ja sam takva, ja sam ga pozvala da mu kažem, samo sam pozvala dedu da ga pitam kako je, to je sve prokleto, prokleto je tamo sve. Mene duša boli za sestre, znaš li koliko sam plakala kada je bila ta naša rasprava dva dana nisam mogla da dođem sebi- dodala je Stankovićeva misleći na dedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading