ZADRUGARKA ZAMALO ZAVRŠILA NA ROBIJI: Aleksandra pretukla bolesnu komšinicu, zamalo je nije UBILA u dvorištu!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

13.04.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić još od puberteta se kretala u problematičnom društvu, a kako Rijaliti saznaje, Beograđanka umalo nije završila na robiji nakon što je pretukla prvu komšinicu, koja prilikom pada zamalo nije ostala mrtva na mestu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tukla komšinicu... Aleksandra Nikolić

Naime, ona je u jutarnjim satima upala u dvorište kod žene koja je proširila trač da se viđa s opasnim momcima, pa ju je šamarala i gurnula, zbog čega je udarila glavom o stepenik.

- Aleksandra je još od puberteta bila problematična. Kretala se uvek u društvu starijih, bežala je iz škole i rano je počela da ulazi u veze s momcima. Nije je škola mnogo zanimala, već je isključivo htela što pre da se zaposli i počne da zarađuje. Ovde po naselju je svi znaju, ali nema baš svako da kaže lepu reč. Ona i ja smo se družile do pre nekoliko godina i stvarno smo jedna drugoj sve pričale. Prekinule smo druženje kada sam shvatila da je Aleksandra počela da me laže za neke gluposti, a onda i za krupnije stvari. Krila je od mene da je s kriminalcem iz kraja u vezi. Plašila se da ću da je osudim. Taj dečko je više puta privođen, ne znam ni sama kako se na kraju za to pročulo - priča nam sagovornica, koja je insistirala da ostane anonimna.

Foto: pink.rs
S njom nema šale...

- Kako smo saznali, haos je nastao kada je komšinica koja živi preko puta Aleksandre i mene raširila priču da je sa krimosem u vezi. To je došlo do njenih roditelja, pa je nastala opasna svađa. Aleks je zaratila s majkom na krv i nož, a kad joj je ova ispričala koja komšinica širi te priče, krenula je kod nje. To je raširila žena koja ima šezdesetak godina, bolesna je i obožava da tračari i vodi tuđe brige. Aleksandra je otišla kod nje, uletela u dvorište i počela da je udara. Rekla joj je: "Pakao si mi napravila od života! Šta tebe briga s kim sam u vezi! Umesto da gledaš svoja posla, ti pričaš po ulici da sam kurva! Sad ću ja da te prevaspitam kad niko nije mogao za 60 godina." Nekoliko puta ju je ošamarila, pa je gurnula sa stolice. Žena inače nosi štap jer se teško kreće, pa je nezgodno pala i udarila glavom u ivicu stepenika - priča nam sagovornica.

Nikolićka je tada shvatila šta je uradila, pa se uplašila i odmah pozvala Hitnu pomoć.

- Aleks je pod naletom besa tako reagovala, pa je napala ženu. Gledala sam sve sa terase jer živim blizu, baš je bilo strašno! Kad je Aleksandra gurnula ženu, videla sam da je udarila glavom u beton. Nije se pomerala neko vreme, pa je Aleks počela da paniči. Videla sam da je telefonirala, pozvala je odmah Hitnu pomoć i roditelje. Oni su izašli, sišli u dvorište i čekali da ekipa dođe. Lekari su joj ukazali pomoć, pa su rekli da bi žena verovatno preminula da Aleksandra nije pozvala Hitnu. Udarila se nezgodno, pa se zato onesvestila, a na glavi joj se napravio ogroman hematom - završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading