BIVŠI ZADRUGAR OTKRIVA SANJIN PLAN SA MATOROM: Šebez ispričao šta je Sanja radila pre ulaska u rijaliti!

Autor: Republika.rs

Zadruga

10.04.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Stefan Šebez ogorčen je zbog toga što se njegova prijateljica Matora ponovo zbližila sa Sanjom Stanković.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Stefan i Sanja

Stefan Šebez prokomentarisao je da će Jovana Tomić Matora tek po izlasku iz rijalitija da se pokaje zbog mirenja sa bivšom devojkom Sanjom Stanković.

-Kao Matorin prijatelj uopšte nisam oduševljen time što su se ponovo zbližile, pogotovu što tek kad bude izašla, saznaće neke stvari vezano za Sanju, kakve je gluposti napravila pre njenog ulaska u Zadrugu, pošto je ona ušla nekih mesec dana posle nas. Lepo je kad se čovek pokaje i iskreno izvini kaže, ali ja mislim da se Sanja folira i da nije bila iskrena u toj nameri. Mogu da kažem da mi se sviđa to što su Anđelo i Matora u super odnosu i da se nadam da će tako ostati do kraja! - ističe Stefan, a onda smo ga upitali na šta se tačno odnosi deo ,,Saznaće neke stvari... - rekao je Šebez za Pink.rs

-Ne mogu ti čak ni nagovestiti! Radila je Matoroj iza leđa, nešto jako glupo i ružno, toliko mogu da ti kažem! - dodao je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading