(FOTO) ISPLIVAO TAJNI PLAN SANJE STANKOVIĆ: Plakala svojim FANOVIMA zbog bivše i tvrdila OVO!

Autor:

Zadruga

10.04.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 4" Sanja Stanković uapred je planirala šta će da radi u rijalitiju, a nakon što se Jovana smuvala sa Monikom!

Foto: e-stock/Petar Alex
Razotkrivena... Sanja Stanković

Naime, ona je plakala svojim fanovima kada se njena bivša devojka smuvala sa drugom, zatim im je otkrila detalje njihove nekadašnje veze, ali i šta namerava da uradi kada se vrati u "Belu kuću".

Stankovićeva je pratiocima otkrila da je Matora bila uz nju kada je imala udes i da je samo ona može izlečiti. Rekla im je i da je čuveni dečko od koga je magarence unela, samo kombinacija a da je Jovana Jovana. Otkrila je i da je bila ljubomorna na Žanu, u periodu kada je bila bliska sa Matorom. Istakla je i da će se namerno, u inat bivšoj devojci, muvati sa musškarcima i da joj je cilj da Matora grebe na kapiju.

Foto: printscreen/instagram
Pravdala se fanovima... Sanja Stanković

Da li je Sanja ostvarila ono što je zamislila, da li su Fran, Anđelo i Filip Car samo kolateralne žrtve i razlozi zbog čega će Matora grebati na kapiju, videćemo u nastavku "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading