(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA SAROM, celu noć preplakala u Rajskom vrtu!

Autor: Republika

Zadruga

22.11.2017

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Reljić prošle noći plakala je u Rajskom vrtu. Na početku razgovora rekla je Drvetu mudrosti da nema neki specijalan razlog zašto nije raspoložena, međutim Drvo je iz nje uspelo da izvuče sve ono što je pevačica želela da sakrije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić plakala u Rajskom vrtu

Sara je otkrila Drvetu mudrosti kako se prvi put u životu nalazi u situaciji gde ne može sa nekom bliskom osobom da podeli svoje probleme, jer smatra da nema iskrene prijatelje u rijaliti programu "Zadruga".

- Mislim da se nešto desilo, ceo dan tako mislim. Sada si me ti izazvao da plačem. Drvo, ovo ne može na dobro da izađe. Ne znam šta se dešava, ne znam šta da radim! Ovde su ljudi čudni. Nije mi jasno kako niko ovde nikome nije prijatelj - kroz suze je izjavila Sara.

Iz ovoga se može zaključiti da Sari, koja se žali na česte glavobolje, nedostaje porodica, pogotovu mama koja se jednom prilikom u toku svog gostovanja u studiju "Zadruge" rasplakala, jer dugo nije videla svoju ćerku.

Pogledajte kako se Sara rasplakala u Rajskom vrtu: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading