TARA OTKRILA SA KIM JE REPER IMAO SE*S PRE ZADRUGE! Aleksić slao svoje kombinacije kod ŽENE u SALON da se sređuju!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.04.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara i Ša danas su jedno drugome prebacivali što potenciraju priče koje im ne idu u koristi, a onda je zadrugarka otkrila njegovu tajnu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša ponovo u drami

Dok su se raspravljali Tara Simov je pokrenula priču koju joj je reper rekao u poverenju. Kada je to javno izgovorila, Aleksić je počeo da se brani.

Tema je bila ko kome brani da se druži sa prijateljima napolju, dok je Ša Tari objašnjavao da joj ne brani da se druži sa prijateljima, a onda je ona objasnila kako ona zna da je on sa svojim prijateljicama imao se*sualne odnose. 

-Ti konstantno potenciraš neke teme koje nisu bitne - rekla je Tara.

-Ja nisam čuo odgovor na nijedno pitanje tvoje danas, samo sam rekao kako stalno pričaš o nekim ljudima i kažeš kako sam ti zamerio drugove i rekao kako će on da živi sa nama a ti kad su te za to pitali, pričaš neke gluposti i dodeljuješ mi epitete da sam iživljavač - rekao je Ša.

-Trebalo bi sve da bude da se dogovorimo i ti sam od sebe praviš nasilnika. I spominješ enke stvari a ja mogu da kažem koga si j*bao za Novu godinu svoju drugaricu - rekla je Tara.

-Ja to nisam rekao, ti izvrćeš priče - rekao je Ša.

-Ti si mi sam pričao kako si j*bao Anju, mene moji drugari nisu - rekla je Tara i nastavila da to ponavlja bez obzira koliko se Aleksić pravdao i govorio da nije istina.

-Pričao si da devojke koje si je*ao dolaze u tvoj salon da se friziraju - poručila je Simovljeva ubeđujući ga da joj je on to lično rekao.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading