NEĆU DA SE SMUCAŠ SA OLOŠEM! Reper naredio Tari da prekine bitno prijateljstvo ako hoće da bude sa njim!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.04.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Tara Simov moraće da prekine odnose sa prijateljicama jer joj Ša ne da da se druži sa njima.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Ša je Tari postavio ultimatum...

Burna Ljubav Tare Simov i Nenada Aleksića Ša aktuelna je tema u Srbiji. Njih dvoje su plahoviti, pa neretko dolazi do svađa i suza. Ovaj put Taru je rasplakao Nenadov ultimatum. Do sada su prepreke nekako uspeli da prevaziđu, a da li će uspeti i sad, procenite sami.

Dok su ležali u krevetu i razgovarali dotakli su se teme Tarinih drugarica. Zaključio je da mu se one ne sviđaju, te da mora da prekine kontakt sa njima. Kako kaže, najviše mu smeta što ih svet povezuje sa nemoralnim poslovima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ni ja nisam bila cvećka...

- Ša je jedne večeri dugo šaputao s Tarom u krevetu, a tema su bile njene najbolje drugarice Soraja i Ana. Objašnjavao joj je zbog čega ne odobrava da se druži s njima i tražio joj da prekine svaki kontakt! Ponavljao je da mu najviše smeta što ih prati priča da su prostitutke. Taru je ovo baš iznenadilo - priča izvor iz produkcije Zadruge i dodaje:

- Nije očekivala da će joj određivati s kim sme da se druži! Klela se da nije tačno da su se Soraja i Ana bavile prostitucijom i odbrusila mu da ni po koju cenu ne želi da se odrekne dugogodišnjih prijateljica. Nenad je potom zapretio da će je ostaviti ako ga ne posluša.

Ovo reči su kod Tare izazvale suze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

- Ako nemaš poverenja u mene, onda tvoja ljubav nije dovoljno jaka. I ja sam bolesno ljubomorna, ali te ne bih odvajala od drugara! - vikala je Tara, ali Ša nije popuštao.

- Ja sam ti svoje rekao! Neću da dozvolim da neko sutra priča da se devojka Nenada Aleksića Ša smuca sa ološem, pa da se nerviram. Želim da sačuvam reputaciju - zainatio se Ša.

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara
Ni ona se ne nalazi na listi poželjnih prijatelja...

Lista nije stala kod Tarinih prijateljica van zadrurke, već su se na njoj našle i neke učesnite rijalitija.

- Smatram da Tara ne treba da se druži s devojkama koje su povezivane sa nemoralnim radnjama. Na primer, sa Sanjom Stanković. Provereno znam da je k*rva i da je ima u katalogu prostitutki. Ništa bolje od nje nisu ni Paula Hublin, Rialda Karahasanović, Nataša Radan... Moja devojka mora da bude u društvu finih i smernih osoba!- rekao je Aleksić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I ova zadrugarka našla se na crnoj listi...

Tara nije htela da popusti pa je odbrusila svom ljubavniku:

- I ranije sam se menjala zbog momaka i uvek sam pop*šila! Više neću to da radim! - kazala je Tara i dodala da je i ona imala mrlje u životu. Ni ja nisam bila cvećka!

- Ne zanima me šta si radila pre mene. Otkad si sa mnom u vezi, moraš da se ponašaš normalno! - završio je postavivši joj ultimatum, prenosi  "Hit Informer"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading