IVANA ALEKSIĆ SMISLILA KAKO DA UNOVČI KRAH BRAKA: Reperova supruga javno poniženje pretvara u unosan biznis!

Autor: Republika.rs

Zadruga

07.04.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić, nakon što je javno osramoćena pred celom nacijom, kada ju je u "Zadruzi" prevario suprug, reper Nenad Aleksić Ša, rešila je da mnogo ne tuguje već da se baci u akciju i profitira od cele situacije.

Foto: tiktok.com
Ivana Aleksić nova zvezda tik-toka

Naime, kako je dobila ogromnu podršku javnosti nakon što je Ša u rijalitiju rešio da je javno prevari i sa Tarom Simov, ona je ovu popularnost rešila da dobro iskoristi.

Aleksićeva je očigledno rešila da se ugleda na pobednicu prve sezone "Zadruge" Kiju Kockar, koja je bila u istoj situaciji kao ona, a danas ima izgrađenu karijeru i to čak nekoliko izvora zarade.  Nakon što se aktivirala na Instagramu, gde često objavljuje detalje iz svoje svakodnevnice, sada je napravila nalog i na Tik-Tok-u.

 

 

Ne bi nas iznenadilo da Ivana uskoro počne sa dobijanjem brojnih poslovih ponuda, te da joj se ova nedaća na ljubavnom planu višestruko isplati na finansijskom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading