SKANDALOZNO! Ša TUKAO Ivanu jer nije mogla da ostane TRUDNA: Svaljivao je na nju svu krivicu, rasprave se završavale TUČOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić ša tukao Ivanu jer nije mogla da ostane trudna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić ša tukao Ivanu jer nije mogla da ostane trudna.

Nenad Aleksić Ša maltretirao je i tukao bivšu suprugu Ivanu u momentima kada mu je nakon pokušaja da ostane u drugom stanju saopštavala da nije trudna.
Učesnik četvrte sezone rijalitija "Zadruga" već sedam godina bije bitku za potomstvo zajedno sa sada već bivšom suprugom, koja ga je ostavila zbog romanse sa starletom Tarom Simov. Iako se pred kamerama koliko-toliko kontroliše i ne pokazuje agresivnu stranu, naš izvor tvrdi da je reper u krugu familije i najboljih prijatelja i te kako umeo da isprebija bivšu ženu zbog toga što nije ostala trudna.

- Nenad Aleksić Ša se svima predstavlja kao med i mleko, kao uzoran muž i neko ko bi sve učinio za svoju ženu. Uvek je isticao da je čuva kao malo vode na dlanu. To je, naravno, bila priča za one koji su bili oko njih, za nepoznate. A mi, koji smo bili stalno s njima i od kojih se nije ustručavao, videli smo pravo lice i da se Ivana napatila pored njega. Sve je počelo kada je video da ona ne može da ima decu. Prvih godina je tolerisao i bio je smiren. "Moja Ika i ja smo u haosu oko bebe. Nešto ne ide. Ja se trudim na sve načine, ali ona mi je nešto nepažljiva, čini mi se da se ne pazi. Da zato neće da se primi plod", rekao mi je jednom i već tada sam videla da krivi nju i da će biti haos, da će borba biti gadna i opasna, puna scena i patnje. Ivana je davala sve od sebe, ali on to nije video - počinje priču njihova zajednička prijateljica koja je od početka s njima u svim situacijama koje su zajedno prolazili. Onda nam je ispričala kako je zadrugar počeo da muči ženu.

 Ti si kriva, nisi se pazila, ideš treniraš, ideš sa kurvama po kafanama. Ti si ubila plod, vikao je Nenad Ivani


- Ivana nije bila ništa kriva, ona je htela bebu, ali oni nisu bili kompatibilni, jednostavno, nije išlo. Prvih nekoliko godina je bio OK, a onda se pretvorio u manijaka koji je počeo da je ugnjetava i maltretira jer nije mogla da zatrudni. Posle treće godine postao je ludak. Jednom kada mu je rekla da ponovo nije ostala trudna posle ne znam ni ja kog pokušaja ubio je boga u njoj. "Ti si kriva, nisi se pazila, ideš treniraš, ideš sa kurvama po kafanama. Ti si ubila plod. Mamu ti je*em nesavesnu. Ja sam plodan, moj brat ima decu. Moj otac je imao nas. Ti ne valjaš. Kobilo jedna. Ako opet budeš ponovila istu grešku, ima da te ubijem kao nikoga do sada", ponavljao je on dok je šamarao jadnu Ivanu. Ona je jadna plakala, ali joj je nametnuo osećaj krivice, pa je i sama poverovala da je kriva - nastavlja izvor blizak učesniku "Zadruge", a onda kaže da je posle pete godine nastao pakao za supružnike.
RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana Aleksić i Nenad Aleksić


- Pete godine su batine bile kao dobar dan. Kad pukne šamarčina, glava joj se okrene. Nema gde je nije slao i šta sve nisu radili da ostane trudna. Ona mi se poverila da misli da je on problem i da nije plodan."Ja ne znam šta da radim. Prebije me, a onda se pravi kao da ništa nije bilo i mazi me. Izvinjava se. Nisam ništa kriva. Pa i da je do mene problem, tako mi je od boga. Nisam ja birala da budem nerotkinja. On nema to u glavi. On samo zna da me pljuje i bije. Tera me da nosim jakne usred proleća jer misli da je zima za plod. Volim ga i zato ga trpim, ali ne znam dokle ću moći", rekla mi je Ivana jednom prilikom. On u ovoj maloj vidi žrtvu za dete. Hoće da joj napravi bebu da dokaže Ivani da je plodan i da je ona ta koja ne može da ima decu. Namerno je povređuje, nije mu bilo dosta što ju je tukao, što ju je optuživao da je ona ubila plodove, pa sad i ovo. Ona se rešila manijaka i, hvala bogu, da je tako - završava izvor blizak sada već bivšim supružnicima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša


Inače, Tara Simov je velikim delom potvrdila ova naša saznanja kada je pred svima priznala da je njen dečko Nenad Aleksić Ša nasilan, a i da voli grube igre u seksu.
Mlada starleta nema dlake na jeziku, pa je ustala za crnim stolom i pred svima obelodanila da je njen sadašnji partner pun čudnih fetiša.
- On je nastran u seksu. Mislim, grub je i nasilan. Voli seks koji je za mene previše grub. Nisam navikla na takav seks. On se ljuti na mene što to pričam, ali tako je. Ša voli grub seks, a i ovako ume da bude nasilan - istakla je Tara.

 

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Ermina: Tara je 100 posto trudna!

Tara Simov se posle emisije "Gledanje snimaka" požalila zadrugarima u pušionici da joj kasni menstruacija mesec dana. Ermina Pašović je posumnjala u to da je Tara možda zatrudnela sa Nenadom Aleksićem Ša.
- Kakva trudnoća. Dva puta smo imali seks. Ovo nema veze sa trudnoćom, nisam trudna. Kasni mi mesec dana - rekla je Tara.
- Sve je od boga - dodala je Ermina.
- Nije trudnoća, nego stres. Stiglo me je sve od prošle i ove godine - pričala je Simovljeva, ali je Ermina i dalje bila ubeđena u to da je Tara trudna.

 

 

Foto: Youtube/ Frckasti, Zadruga Official

Ša ili ću ti biti dečko ili muž!

Nakon što je pre dve večeri navodno raskinula vezu sa Nenadom Aleksićem Ša Tara Simov ipak nije mogla dugo da izdrži bez njegove pažnje.
Ona je prvo ispriala dečku iskustvo sa jednim momkom koji ju je iznenadio buketom cveća, a potom su usledili vreli poljupci, posle kojih joj je Nenad uputio jasnu poruku.
- Nema, tako je kod mene, ili sam ti dečko i muž ili ništa, ne mogu da budem drug - rekao je Ša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marijana

07.04.2021 10:42

Ivana treba da se smiri i da leči štitnu žlezdu, koja joj je obolela od nagomilanog stresa, jer se zbog hipertireoze koju ima , teško ostaje u drugom stanju. I da promeni način života, što dalje od manijakalnog psihopate koji joj je zakonski muž, nažalost. Mlada je, preboleće, važno je zdravlje! Ako koka ne nosi jaja, valja zameniti petla...

Odgovori 13 0
Zana

08.04.2021 08:35

Bezi zeno sto dalje od ovog smrada!