IVANA ALEKSIĆ PORUČILA: Oprostila bih Nenadu se*s sa Tarom, ali emocije ne mogu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

05.04.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić priznala je kako bi prešla preko toga što ju je suprug Nenad Aleksić Ša fizički prevario sa Tarom Simov, ali ne i to što ima emocije prema njoj.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Ivana presavila tabak kada je videla da je Ša zaljubljen

Naime, Ivana Aleksić se od početka ove afere, u koju je njen suprug Nenad Aleksić Ša uplovio sa zadrugarkom Tarom Simov, nije davala izjave ali je prolazila kroz emotivne lomove.

Naime, ona se navodno poverila svojoj prijateljici da bi reperu oprostila prevaru, ali ne može da pređe preko toga što je pokazao emocije prema Simovljevoj.

Reperova žena mesecima je očajna, a razlog tome je njegova afera sa duplo mlađom zadrugarkom. Iako je prvobitno mislila da je između Ša i Tare u pitanju samo bezazleni flert, ubrzo je shvatila da su zaljubljeni, piše Kurir.rs

Kako ovaj list dalje navodi, Ivana se poverila prijateljici o tome šta misli o čitavoj situaciji i priznala da je fizička prevara za nju najmanji problem. Ona je čak bila spremna da pređe preko svega, ali kada je postala svesna da Ša oseća emocije prema Tari, rešila je da ga ostavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading