ALEKSANDRA U AGONIJI ZBOG JANJUŠA, PA POMENULA I NJEGOVO VENČANJE SA MAJOM! Zadrugari pokušali da je uteše, ali bezuspešno!

Autor: Republika.rs

Zadruga

05.04.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova burna dešavanja u kući potpuno su dotukla Aleksandru Nikolić koja ne može da dođe k sebi zbog situacije sa Majom i Janjušem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić u paklu zbog Janjuša

Zadrugarka se požalila Pauli o tome kako više ne zna kako da izađe na kraj sa Janjušem kao i sa samom sobom zbog emocija koje oseća prema njemu.

-Tvoj karakter ne može niko ne može promeniti. Ti čoveka ne možeš da menjaš, Aleksandra, menjaju se loše navike. Džabe, zato se kaže - čovek se ni zbog koga ne sme menjati - govorila je Paula.

-Ja sam se skroz izgubila - rekla je Aleks.

Ove njene reči veoma su iznervirale Paulu koja je pokušala da je oraspoloži: 

-Zbog čega? Niti ste bili u vezi, niti si bila zaljubljena, čime je on zaslužio to? Sad si naučila i nećeš ni zbog koga da se menjaš - nastavila je Paula.

U ovu raspravu umešao se i Santana koji joj je udelio savete: 

Znaš šta da uradiš, pusti ga da se Maja uda za njega, i gotovo. Kaži ja se povlačim iz ovoga, i evo je mlada, kad već pravimo cirkus, nek bude cirkus do kraja - ubacio se Bora.

-Bilo mi je prelepo, on je mene umirio, nisam nijedan problem imala. Svi su me gotivili, zbog njega - rekla je Aleks.

-Ne, nego što nisi radila nikakve gluposti, zato. Tebi da se ovo desilo pre par meseci, ti bi ovde napravila haos - rekla je Hublinova.

-Ja sam njemu jutros sve rekla, završila sam s njim. Ako želi, neka to uradi, neka se oženi s njom - dodala je Aleks.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading