(VIDEO 18+) Nakon ŽESTOKE svađe pala VRELA AKCIJA: Maja i Janjuš se PREPUSTILI STRASTIMA!

Autor:

Zadruga

05.04.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žestoke rasprave Maja i Janjuš se prepustili strastima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nakon žestoke rasprave Maja i Janjuš se prepustili strastima.

Nakon svađe, drame i rasprava, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš završili su ispod jorgan planine, a sudeći po zvucima i poljupcima, izgleda da su poljupce podigli na viši nivo.

Oni su se najpre češkali i mazili, potom je došlo do pomeranja pokrivača, a da li je palo i pomirenje u vidu vođenja ljubavi, procenite sami.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dolores

05.04.2021 18:43

Grozni, odvratni oboje... Ona je toliko glupa da se to graniči s ludilom, a njegovu curicu žalim što ima takvog oca koji je sramoti, povraća mi od njih, bljak....

Odgovori 12 0
Ja

06.04.2021 08:32

@Dolores - Bravo za komentar.....ODVRATNI su oboje, a maja je tako nezasita seksa da je to neverovatno ,sta ta jadnica radi pred ocima sveta.Ni on nije nista bolji ,sto rece @Dolores, jadno dete sa takvim cem ….

Zana

05.04.2021 23:31

Ovaj Konjus je takav lazovcina , LAZOV ,beskicmenjsk , da izaziva gadjenje. Pored toga , porocan , neradnik . Napolje ! Napolje ! Napolje ! Napolje Konjus zajedno sa Majakitom.

MladenBg

06.04.2021 06:01

Nasla se dva olosa, ne zna se ko je gori. Njega treba da je sramota sta radi a dete treba da mu gleda. Kakva dva proplaiteta bez buducnosti.