Sprema se HAOS? Mina otkrila da se čula sa Franovom mamom, evo kakvo je njeno MIŠLJENJE O NJIHOVOJ VEZI!

Autor:

Zadruga

05.04.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški otkrila da se čula sa Franovom mamom.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić, youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški otkrila da se čula sa Franovom mamom.

Mina Vrbaški je pre deset dana iznenada napustila Zadrugu zbog upale koja je nastala usled filera koje je ubrizgala u zadnjicu. Iako je od te korekcije prošlo šest meseci, Mina je morala hitno na kliniku da izvadi filere! A pošto se našla u spoljnom svetu, Mina je brže-bolje pozvala Franovu mamu ne bi li ispipala da li imaju podršku od nje, ali je naišla na hladan tuš!

Mina zaratila sa budućom svekrvom!

- Čula sam se sa Franovom mamom Draganom Pujas… Otvoreno mi je rekla da nema poverenja u mene. Misli da će sve da bude kao prvi put kada smo nas dvoje bili zajedno. Ja joj objašnjavam da ne treba tako da razmišlja i da će stvari sada drugačije da idu, u nekom drugom smeru. Objasnila sam joj da ne gledam korist, ni novac od Frana. Međutim, ona me ubeđuje da sa Franom treba da budem prijatelj. Ona ne želi da Fran bude u bilo kakvoj vezi sa mnom, ma ni sa jednom devojkom unutra. Rekla sam joj da poštujem sve što kaže, ali da neke stvari ne može ona da bira, nego ćemo mi sami - rekla je Mina za Star pa dodala: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fran Pujas i Mina Vrbaški

- Ne plaši se ona da će on ostati u Beogradu, već se plaši da će ponovo biti povređen. Ona žena ne gotivi Paulu, nikada je nije ni volela, a što mene ne voli, e to ne znam. Kontaktirala me je i Franova najbolja drugarica koja mu vodi Instagram, ona mi je rekla da ako je on nasmejan i srećan, kao što je sada, onda nema ništa protiv naše veze. Nadam se samo da Fran neće pasti pod majčin autoritet, jer u tom slučaju nema ništa od nas - kaže Mina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading