ŠOK OTKRIĆE! Rialda Karahasanović ima pornić sa ŽENOM - KOŠTA 7000 evra!

Autor:

Zadruga

05.04.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge Rialda, ima pornić sa ženom!

RepublikaFoto: Printscreen
Tekst potpisa

Već nekoliko meseci šuška se da zadrugarka Rialda Karahasanović voli i žene i muškarce. Ona pak nikad nije priznala da preferira bis*ks varijante, međutim, kako saznajemo, navodno se pojavio snimak na kom se, navodno, jasno vidi Rialda u akciji sa devojkom. Kako smo još saznali, eksplicitni snimak prodaju za 7.000 evra.

Na snimku se sve jasno vidi!

- Koliko znam, priču da Rialda voli i žene obelodanio je njen muž nakon razvoda. A evo već dve nedelje neki momci iz Sarajeva tamnošnjim medijima nude eksplicitni snimak na kom kažu da se jasno vidi Rialda i da je na tom klipu intimna sa jednom devojkom, koja je anonimna. Da bi taj snimak dospeo u javnost, oni traže 7. 000 evra. Čisto sumnjam da će taj novac neko dati, to je baš mnogo para za takav snimak. Pa, nije ona svetski poznata faca da traže tolike pare. Ali, to valjda ide tako, lupe vrtoglavu cifru, pa onda spuštaju do krajnje granice. Ako uopšte i postoji taj snimak, ko će ih znati - priča izvor za Star i dodaje: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda Karahasanović

- Kažu da se na snimku vidi Rialda i da je taj video nastao u periodu kada je ona imala dugu plavu kosu, to je onda godinu dana pre rijalitija. Opisali su mi da na snimku Ridala ima samo maslinasto-zelene tange, dok je druga devojka skroz gola. Sve se dešava u nekoj spavaćoj sobi, ugašena su svetla i gori samo lampa. One se kao na tom videu ljube i vaćare, a ta devojka u jednom momentu navodno pita Rialdju da li joj prija igra. Opet se ograđujem, jer nisam video taj snimak, ako postoji, mogla je da ga prosledi samo ta devojka jer sumnjam da je Rialda ikome to slala -  završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

05.04.2021 18:46

Vrlo moguće jer je njena navodna ljubav s Kenanom samo gluma za gledalište, puno toga smrdi oko nje.... A i odvratna mi je...

Duško

06.04.2021 14:06

Ona spava u krevetu sa Matorom.