TVOJE PONAŠANJE JE ODVRATNO: Tara i Ša zaratili kao nikada do sada, reper urlao na Simovu!

Autor:

Zadruga

04.04.2021

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša popričali su danas o njihovom odnosu, koji se prošle noći dodatno uzdrmao i pokvario zbog burne svađe i nesuglasica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša

Ša je išao preko dana od zadrugara do zadrugara i kukao kako mu se ne sviđa Tarino ponašanje.

- Ne možeš da vičeš na mene, da mi govoriš da volim bivše, da patim za bivšima! Ti si meni rekao sinoć! Ja sam sa Markom pričala pre dva meseca da neke stvari koje ti radiš da neću da tolerišem i ne mogu da tolerišem, on mi je rekao da se strpim dok smo ovde - izjavila je Tara.

- I meni je on rekao da moram da budem strpljiv - rekao je Ša.

- Evo, ti pričaš preko mene! Nema potrebe, ni poente da pričamo - poručila je zadrugarka.

- Hoćeš li da kažeš da je to to? Znači, sve naše žrtve, sve... - upitao je Ša.

- Toksičan odnos... Dokle ćeš ti... Nisi mi ni saslušao, nisam ni pričala. Treba da izađemo napolje, da drekneš, da ti objasnim da ne možeš tako da se ponašaš, mi treba da budemo napolju, da zovem tebe na fejstajmu, da mi objašnjavaš, da mi Marko bude konsultant za vezu, doći će do toga da mi nešto smeta. Moj otac nikad u životu nije povisio ton na mene, čovek koji me je napravio, nikada nije povisio ton, moja mama... Ika, koji se na svaku drao, na mene nije povisio ton - rekla je Tara.

- Ja sam skroz druga osoba, kada ti kažem da jesam, jesam, ja se ne svađam sa ljudima. Ja nisam toliko lenj, ja kao ja se ne trudim da se svađam - nastavio je Ša.

- To ponašanje je meni katastrofalno - nastavila je Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading