POJAVILA SE SANDRINA FOTKA NA KOJOJ NEMA GRUDI, ovako je Ninova ćerka izgledala dok nije UGRADILA SILIKONE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić ugradila je silikonske grudi pre tri godine zbog toga što su njene prirodne spale nakon što je izgubila trideset kilograma a mi vam donosimo fotke kako je izgledala bez veštačkih grudi.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Bivša zadrugarka Sandra Rešić smršala je 30 kg, pa je izgubila grudi...

Učesnica četvrte sezone rijalitija Zadruga doživela je velike transformacije kada je njen fizički izgled u pitanju. Iako je 2013. mislila da je dovoljno da dobro peva, uslov da postane Zvezda Granda bio je da se otarasi viška kilograma. 

RepublikaFoto: printscreen
Da bi nadoknadila izgubljeno, morala je da ugradi silikone...

Ona je prema savetima Saše Popovića polako mršavila iz godine u godinu, i uspela je da skine čak 30 kilograma. Sa gubitkom kilograma javio se novi problem. Sandri su potpuno pale grudi i nije mogla da nosi ništa što je bilo dekoltirano. Ona je ugradila jaku četvorku, i nakon toga ja bila presrećna.

RepublikaFoto: printscreen
Da li joj je ovaj estetski zahvat bio potreban?

Njene fotke na Instagrami nakon ugradnje silikona izgledaju moćno, seksi i izazovno, a malo ko se seća kako je Sandra izgledala bez silikona. Mi vam donosimo fotke aktuelne zadrugarke iz vremena kada je imala potpuno prirodne grudi, a na vama je da procenite da li je njoj ovaj estetski zahvat zista bio potreban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading