ONA MENE DA NAZOVE PROSTITUTKOM? Aleksandrina majka komentarisala ćerkinu vezu s Janjušem, A S MAJOM IDE NA SUD!

Autor:

Zadruga

02.04.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se majke Aleksandre Nikolić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Oglasila se majke Aleksandre Nikolić.

Prošle noći Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš ozvaničili su njihovu ljubavnu vezu, nakon toliko spekulacija da li će se to desiti. Domaći mediji kontaktirali su Aleksandrinu majku, Sloveku, i upitali  je za komentar.

- Ne znam šta bih više rekla, nije joj to trebalo, lepo je sa njegove strane što joj pruža pažnju, što se posvetio njoj, što tako pričaju, kao što i sami znate, tako da, što se tiče mene, nisam za to, ali moja Aleksandra zna najbolje, ako ona na to gleda kao na sreću, to je njena odluka. Sve je to zanimljivo, jasno mi je, ali šta posle te svadbe?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević

Poznato je da je Janjuševa bivša ljubavnica Maja Marinković u lošim odnosima sa Aleksandrom, te da redovno dolazi do žestokih optužbi i haosa, zbog toga što je ona iznela tvrdnje da je Nikolićeva imala nešto sa Janjuševićem više od prijateljskog odnosa. Aleksandrina majka, Slovenka prokomentarisala je i Marijine uvrede na račun njene ćerke, te je poslala jasnu poruku:

- Nikad u životu, i da su imali, ja bih rekla, nikada u životu nisu imali ništa, tri puta su se videli! Pod broj dva, ja sam obišla pola sveta, mene nikad niko nije pogrdnim imenom nazvao, a da ona mene naziva prostitutkom, mene?! To ćemo videti šta će biti, ne bih da pričam o tome, to što je vređala moju Aleksandru, kako ona ide po ulici, to nije tačno, ja živim za nju, ona je bila pored svoje majke -  rekla je za Pink.rs Slovenka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Marko Janjušević

Pa pitanje da li indirektno najvljuje tužbu protiv Marinkovićeve, kratko je odgovorila:

- Pa videćemo kada Aleksandra bude izašla iz Zadruge šta ćemo i kako ćemo - odgovorila je Aleksandrina majka.

Ostaje nam da vidimo kako će se nastaviti odnos Aleksandre i Janjuša, ali i da li će Maja umešati potpuno svoje prste i ponovo napraviti dramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading